Працював в 3 компаніях   12 років 6 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Телекомунікації / Зв'язок

Регіональний менеджер Західного регіону

KIVI

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 8 місяців

12.2021 - 08.2023

Компанія KIVISMARTUA (ТВ TM KIVI).Робота з власним персоналом (20+ промоутерів та регіональні тренери), директорами магазинів національних мереж (Епіцентр, Фокстрот, Комфі, Цитрус, Ельдорадо), персоналом магазинів на всій території, задля збільшення лояльності до бренду, збільшення продаж та виконання поставлених цілей та планів. Аналіз ринку на території: продажі партнерів, аналіз конкурентів, шляхи вирішення питань будь-якої складності задля збільшення продаж і лояльності. Пошук, навчання, розміщення, адаптація власного персоналу (промоутери, тренери) для роботи в ТТ партнерів, командоутворення, підтримка команди. Розприділення планів по ТТ і команді, аналіз виконання, пошук сильних та слабких сторін персоналу для вирішення проблем, звітність в головний офіс. Контроль та аналіз на щоденній/щотижневій/місячній основі можливої зп кожного члена команди, виставлення та контроль виконання задач для отримання найкращого особистого та командного результату.Бюджетування та прорахунок витрат на діяльність команди на щомісячній основі в залежності від планування завдань з офісу.Контрольні візити в ТТ Партнерів як з власним персоналом, так і в ТТ без нього. Аналіз та пропозиції ЦО щодо можливих маркетингових активностей в мережах.

Регіональний представник

Huawei Ukraine LLC / Хуавей Україна, ТОВ

Телекомунікації / Зв'язок

3 роки 6 місяців

03.2018 - 09.2021

Компанія Huawei Mobile Ukraine.Робота з директорами, персоналом магазинів на всій території (нац/рег мережі, ФОП) задля збільшення лояльності до бренду, тренінги персоналу щодо знання продуктів, що репрезентує компанія, онлайн робота в групах з продавцями мереж. Аналіз ринку на території: продажі партнерів, аналіз конкурентів, шляхи вирішення планів задля збільшення продаж і лояльності. Пошук, навчання, розміщення, адаптація власного персоналу (промоутери, мерчандайзери) для роботи в ТТ партнерів, командоутворення, підтримка команди. Розприділення планів по ТТ і команді, звітність в головний офіс. Управління на території рекламним обладнанням, контроль працездатності і наповненості рекламними матеріалами.

Фахівець з продажу

YUGCONTRACT

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 років 1 місяць

06.2010 - 07.2017

компанія Юг-Контракт, ГК Фокстрот (Торгівля гуртова/ Дистрибуція / Імпорт-експорт)прямі продажі на протязі останніх років, впевнене ведення бізнесу згідно стандартів компанії, контроль відвантаженнь і своєчасного погашення ДЗ, просування власних брендів, контроль представленості на полці свого товару, своєчасна аналітика залишків у клієнта вітрина-склад, догруз, впевнене ведення маркетингової підтримки компанії, використання її та власного досвіду і навичок у просуванні продаж.

Ключова інформація

Впевнений користувач ПК, Windows, Office.Прямі продажі – експерт, 15 років досвіду.Робота з ДЗ і ПДЗ – експерт, 15 років досвіду.Маркетинг – експерт, 15 років досвіду.Навчання та контроль персоналу, аналіз ринку.

Навчався в 1 закладі

Державна академія легкої промисловості України

автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології

Київ, 1999

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Правила успішного менеджменту

Київ, 2021

Управління дебіторською заборгованістю

Київ, 2017

Ключові навики ведення переговорів

Київ, 2015

Додаткова інформація

Свій розділ

ФОП, 3-тя група ставка податку 5%, Р/р діючі UAH, EUR. Види економічної діяльності:63.11 Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах іпов'язана з ними діяльність (основний)63.12 Веб-портали63.99 Надання інших інформаційних послуг, н.в.і.у.69.10 Діяльність у сфері права69.20 Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту;консультування з питань оподаткування70.22 Консультування з питань комерційної діяльності й керування73.11 Рекламні агентства73.20 Дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки78.10 Діяльність агентств працевлаштування.Наявність водійського посвідчення категорія А, В, С. Авто Volkswagen Golf VI. Впевнений користувач ПК, Win10/11, Microsoft Office. Чесність, працездатність, високі комунікативні навички гарантую. можливість працювати з дому: наявність потужного ПК, БФП, стаб. інтернетГотовий до діалогу, нових ринків і знань, вчусь швидко і якісно, адаптація на високому рівні.

Рекомендації

Ахмедов РусланHead of TM UA, 0677272786

Іваник ОлександрHead of Retail, Huawei Mobile, 0639760632

Табарян ВікторHead of Field Forse, Huawei Mobile, 0935840885

Іванов Євген Регіональний менеджер, Huawei Mobile, 0503467600

Канахіна Тетяна ОлександрівнаНаціональний керівник КЗ ІТ, компанія Юг-Контракт, ГК Фокстрот, 0672678936

Марчак Юлія РоманівнаРегіональний менеджер, компанія Юг-Контракт, ГК Фокстрот, 0997506100

Лех Сергій МиколайовичРегіональний менеджер, компанія Юг-Контракт, ГК Фокстрот, 0676370600

Володимир

Регіональний менеджер

Івано-Франківськ

Готовий переїхати: Львів

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому