Працював в 2 компаніях   19 років 11 місяців

Промисловість та Виробництво, АПК (Агропромисловий комплекс)

Логіст/Диспетчер залізничних перевезень

ПГ "ВІОЙЛ"

Промисловість та Виробництво

19 років 10 місяців

12.2003 - 10.2023

Володію комп'ютером (MS Office (Excel, Word), Outlook, 1С, програма КАСУ, МЕСПЛАН та Технічних даних УЗ, навички управління персоналом, організаційні навички. Знання транспортної логістики, вміння організації документообігу в підрозділі. Досвід експедиторської роботи (залізничних перевезень).

Логіст/Диспетчер залізничних перевезень

Віойл, ПГ

АПК (Агропромисловий комплекс)

19 років 10 місяців

12.2003 - 10.2023

Організація навантаження/вивантаження олійних культур і продуктів їх переробки; робота з працівниками підприємства; організація навчання та мотивація персоналу; робота з працівниками станції Вінниця; робота з відділом продажу (приймання контрактів по відвантаженню готової продукції, та контроль їх виконання); робота з підготовленням з/н документів УЗ та СНД (заповнення залізничних накладних, та надання працівникам митниці); робота з рухомим складом (власних та орендованих зерновозів, цистерн, критих вагонів, платформ, контейнерів); ведення облікових таблиць рухомому складу, та надання працівникам відділу інформації (прибуття, відправлення, затримки, поломки ...), та інше.

Ключова інформація

Робота з АС-клієнтом (MS Office (Excel, Word)) 1С 7, програмами - КАСУ, МЕСПЛАН та Технічних даних УЗ. Організаційні навички, та управління персоналом, базове ведення облікових даних рухомого складу. Робота з великою кількістю інформації.

Навчався в 1 закладі

Національний технічний університет "ХПІ"

Інженерія програмного забезпечення

Харків, 1995

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Особисті якості

Відповідальність до постановлених задач, чесність, порядність, комунікабельність, пунктуальність, уважність до деталей. Водійське посвідчення категорії - А, В, С. Хобі - спорт, авто.

Олександр Вікторович

Диспетчер/менеджер залізничних перевезень

Вінниця

25 000 грн.

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота, в офісі/на місці

Оновлено 21 годину тому