Ключова інформація

Інструменти: Figma, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator.
Навички в UI/UX:
UX: mind mapping, аналіз конкурентів, користувацькі персони, empathy mapping, глибинні інтерв?ю, user flow, інформаційна архітектура, sketching, wireframe, веб-аналітика, A/B тестування, інклюзивний дизайн.
UI: moodboards, теорія кольору, типографіка, композиція, сітки, UI kit та дизайн-система, прототипування, адаптивний дизайн.

Навчалась в 1 закладі

Донбаська державна машинобудівна академія

Кафедра комп'ютерних інформаційних технологій / спеціальність: комп'ютерні науки

Краматорськ, 2024

Курси, тренінги, сертифікати

UI/UX дизайн

2023

Додаткова інформація

Про себе

Я — UI/UX дизайнер, спеціалізуюся на розробці візуально привабливих інтерфейсів з акцентом на простоті використання. Моя увага до деталей та навички створення прототипів дозволяють мені перетворювати складні завдання на інтуїтивні рішення, які залучають користувачів. Незважаючи на те, що я тільки починаю свою кар'єру, я постійно вивчаю нові технології, вдосконалюю свої навички та шукаю можливості для творчого зростання. Я відкрита до співпраці та готова долучитися до команди, де я зможу внести свій внесок у створення інноваційних і ефективних дизайнів.

Досвід роботи

Я маю 4 роки досвіду роботи у сфері SMM & контент-менеджменту, де створювала та публікувала контент в Instagram з урахуванням специфіки кожної організації. Я навчилася створювати контент, який є інформативним, привабливим і відповідає цільовій аудиторії.
У сфері UI/UX у мене немає досвіду роботи, але був досвід в створенні навчального/pet-проєкту під назвою "DRIVE - мобільний додаток для мережі заправок". Додаток, створений для водіїв, з метою забезпечити максимальний комфорт та ефективність під час поїздок по Україні. У рамках цього проєкту, я виконувала дизайн процеси: Discovery (Internal Research, Mind map, Competitor analysis, Empathy maps, Poll + In-depth interview, Information architecture, Wireframe) та Ideation (Moodboard, Creating UI Design concepts, UI kit, Inner screens design, Prototype).

Анастасія Сергіївна

UI/UX дизайнер

Краматорськ

Готовий переїхати: Київ

22 роки

повна зайнятість

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому