Працювала в 8 компаніях   19 років 9 місяців

Видавництва та Поліграфія, Промисловість та Виробництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Будівництво, Державний сектор

Юрист

ТОВ «БЕТ»

Видавництва та Поліграфія

1 рік 5 місяців

07.2020 - 12.2021

Супровід підприємства, договірна робота, розробка додаткових угод, протоколів розбіжностей. Розробка статутних документів, протоколів зборів засновників та здійснення реєстраційних дій. Складання досудових претензій, позовних заяв, відзивів, відповідей на них, заяв та клопотань (господарські спори).Розробка локальних нормативно-правових актів (накази, інструкції, положення, тощо). Організація процесу підписання нотаріальних довіреностей, забезпечення підписання договірних документів уповноваженими особами.

Юрисконсульт

ТОВ "Ледлайф"

Промисловість та Виробництво

2 роки 10 місяців

07.2017 - 05.2020

Супровід господарську діяльність груп підприємств.Підготовка, аналіз договорів. Розробка трудових договорів та договорів цивільно-правового характеру. Допомога у створенні наказів, положень, колективного договору.Підготовка відповідей на запити контролюючих органів, надання консультацій з правових питань, пов'язаних із роботою компанії. Розробка установчих документів.Веде претензійно-позовну роботу зі стягнення дебіторської заборгованості.Представництво інтересів підприємства у судах усіх рівнів та судах загальної юрисдикції.Досудове врегулювання спорів з контрагентами, вирішення спорів у судовому порядку та укладення мирових угод; супроводження перевірок контролюючих органів.Взаємодія із виконавчою службою.

Юрисконсульт

ТОВ "Танатан"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 1 місяць

03.2015 - 04.2016

Супровід діяльності груп компаній та ФОПів.Договірна робота. Підготовка довіреностей, листів, відповіді на запити контролюючих органів. Веде претензійно-позовну роботу на підприємстві.Подання інтересів у суді з цивільних, господарських, трудових спорів.Оскарження судових рішень в апеляційному та касаційному порядку.Взаємодія із виконавчою службою (подання заяв, скарг).Супровід угод нотаріального засвідчення.Розробка установчих документів (протоколів, статуту, продаж корпоративних прав).Правовий супровід кадрової роботи.

Провідний юрисконсульт

НВП "ХАРТРОН-ЕСПРЕС ДТД" (ТОВ),

Промисловість та Виробництво

3 роки 5 місяців

04.2011 - 09.2014

Підготовка, аналіз договорів, додаткових угод, протоколів розбіжностей.Розробка внутрішньої документації підприємства (накази, стандарти, положення).Претензійна та позовна робота. Оскарження рішень в апеляційному та касаційному порядку. Взаємодія із виконавчою службою.Подання інтересів у судах з господарських, адміністративних, цивільних та трудових спорів.Супровід перевірок та оскарження дій контролюючих органів.Розробка установчих документів (протоколів, статуту).За підсумками роботи неодноразово була відзначена грамотами із занесенням до трудової книги.

Юрисконсульт

ТОВ «ПЕОЖД АВАНТАЖ»

Будівництво

1 рік 1 місяць

03.2010 - 04.2011

Юрист

ТОВ «У.С.К.»

Будівництво

1 рік 7 місяців

08.2008 - 03.2010

Юрисконсульт

ТОВ «С.К.С.М.»

Будівництво

1 рік 4 місяці

04.2008 - 08.2009

Провідний юрисконсульт

ДП «ЗАВОД ім. В.А. МАЛИШЕВА»

Державний сектор

7 років 8 місяців

08.2000 - 04.2008

Навчалась в 1 закладі

Харківський державний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди, юридичний факультет за спеціальністю «Правознавство»

правознавство

Харьков, 2000

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Отримала свідоцтво на право заняття адвокатською діяльністю у 2017р.

Viktoria

Юрист, Адвокат

Харків

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 5 днів тому