Працювала в 8 компаніях   14 років 4 місяці

Банки, Торгівля роздрібна / Retail, Фінансові послуги

Касир

АТ "АКБ "Конкорд"

Банки

10 місяців

11.2022 - 09.2023

Прийом платежів від фізичних та юридичних осіб; здійснення операцій з готівковими коштами в національній та іноземній валюті; проведення грошових переказів за міжнародними платіжними системами; здійснення операцій по прийому, перерахуванню, сортуванню, зберіганню, видачі та обліку готівки та інших цінностей.

Бухгалтер-кассир

Золотий Вiк

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 2 місяці

09.2021 - 11.2022

Розрахунково-касові операції, відображення касових оперцій в 1С, ведення касової документації.

Касир каси перерахунку

Ощадбанк

Банки

4 місяці

01.2021 - 05.2021

Перерахування готівкових коштів;Сортування, обробка, формування грошової готівки;Формування та пакування інкасаторських сумок з валютними цінностями, видача їх інкасації;Завантаження/ розвантаження готівкою касет банкоматів;Забезпечення схоронності цінностей.

Касир каси перерахунку

ФК Ліберті-Фінанс

Фінансові послуги

2 роки 2 місяці

08.2018 - 10.2020

Прийом та видача грошових коштів в національній та іноземних валютах, відображення касових операцій в 1С, складання касової звітності, інкасації.

Адміністратор торгівельних точок

ФОП, магазини взуття

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 5 місяців

10.2012 - 03.2014

Организація торгівельної діяльності магазинів взуття в 4-х місцях області.Замовлення товару, розрахунки з постачальниками та орендодавцями.Прийом, контроль передпродажної підготовки, аналіз залишку товару.Ревізія магазинів: відповідність товарних залишків, касових операцій, роботи з терміналами, ведення касових документів.Моніторинг асортименту та цін конкурентів.Підбір та навчання персоналу.

Заступник керуючого магазину

ООО"АТБ-Маркет"

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 2 місяці

08.2009 - 10.2012

Досвід у відкритті 2-х супермаркетів "з нуля". Організація робочого процесу магазину, приймання товару, контроль якості, дотримання основних принципів викладки, санітарного та технічного стану обладнання та торговельного залу, замовлення товару, інкасація, КУРО, касова книга, касова дисципліна, участь у проведенні інвентаризацій, переоцінок, підбір та навчання персоналу, вирішення конфліктних ситуацій.

Фахівець із роздрібного обслуговування фізичних осіб

ПриватБанк

Банки

2 роки

10.2006 - 10.2008

Оформлення та обслуговування депозитів та поточних рахунків, відкриття та обслуговування соціальних рахунків, зарахування пенсій та допомог, виплата та відправлення міжнародних переказів, оформлення кредитних, пенсійних та особистих пластикових карток.

Менеджер з обслуговування фiзосіб

Експрес-Банк

Банки

2 роки 6 місяців

04.2004 - 10.2006

Відкриття та обслуговування депозитних та поточних рахунків фізичним особам, виплата та відправлення міжнародних переказів, оформлення кредитних, пенсійних та особистих пластикових карток.

Ключова інформація

Робота з національною та іноземною валютою, проведення касових операцій у 1С, виплата міжнародних переказів, формування інкасації

Навчалась в 2 закладах

Харківський фінансовий коледж

бухгалтер

Заочно, 1998

Воронезькій технологічний інстітут

Інженер-технолог

Воронеж, 1989

Додаткова інформація

Личные качества

Відповідальна, порядна, доброзичлива. Без шкідливих звичок.

Марина

Адміністратор магазину

Київ

18 000 грн.

57 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому