Працювала в 1 компанії   3 роки 6 місяців

Юридичні послуги

Помощник адвоката

Индивидуальная адвокатская деятельность

Юридичні послуги

3 роки 5 місяців

06.2020 - 11.2023

Резюме

Вечерова Євгенія Миколаївна

адвокат

Дата народження: 18.06.1984 р.

E-mail: vegenia.vecherova@gmail.com

Контактні тел. (068) 215-63-77 (viber, telegram); (094)952-58-32

Освіта повна вища юридична У 2006 р. закінчила з відзнакою Одеську національну юридичну академію (факультет цивільної та господарської юстиції денна форма навчання) та отримала кваліфікацію (магістр права);

Досвід роботи:

Протягом 2006-2009 років працювала помічником адвоката в адвокатській фірмі «Алін і Ко» (м. Одеса); помічником судді в Київському районному суді м. Одеси;юрисконсультом в ПП «Мегаполіс-Грант» (м. Одеса).

Протягом 2009-2019 р. (10 р.) займалася науково-педагогічною діяльністю в Національному університеті «Одеська юридична академія» на посадах асистента, викладача, доцента, закінчила аспірантуру та докторантуру. Маю науковий ступінь – кандидат юридичних наук (2010 р.), вчене звання –доцент кафедри кримінального права (2015 р.), понад 100 опублікованих наукових праць, включаючи дві одноособові монографії.

З 17.06.2020 р. по поточний період індивідуальна адвокатська діяльність (свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю серія ОД №004191 від 17.06.2020 р.).

Напрями адвокатської практики:

• Супровід кримінальних проваджень під час досудового розслідування (участь у проведенні слідчих (розшукових) дій;написання відповідних процесуальних документів; переговори з органами досудового розслідування тощо;

• захист та представництво прав і інтересів клієнтів у судах різних рівнів (кримінальні, цивільні, адміністративні, господарські справи, в інших галузях права: підготовка позовних заяв, відзивів, відповідей на відзиви, заперечень, апеляційних та касаційних скарг, інших процесуальних документів);•підготовка звернень, адвокатських запитів, відповідей на запити до органів державної влади, підприємств, установ, організацій, окремих фізичних осіб тощо;

• підготовка юридичних висновків з правових питань, аналіз законодавства, судової практики, проведення юридичної експертизи документів тощо.

Додаткова інформація:

Володіння ПК: впевнений користувач (MS Office; Internet),

знання офісної техніки.

Знання мов: українська, російська,англійська.Особисті якості: відповідальність, чесність, комунікабельність, уважність до деталей, дисциплінованість, психологічна стійкість, прагнення до особистісного зростання і розвитку.

Євгенія

адвокат

Одеса

40 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено щойно