Працювала в 1 компанії   21 рік 10 місяців

Енергетика та Енергоносії

інженер договірного відділу

АТ Полтаваобленерго

Енергетика та Енергоносії

21 рік 9 місяців

12.2002 - до теперішнього часу

Навчалась в 1 закладі

Харківський державний економічний університет

Менеджмент організацій

Харків, 2003

Додаткова інформація

особисті якості

Характер спокійний, врівноважений. Свої погляди відстоюю активно та аргументовано. Маю організаційні здібності. Відповідальна, доброзичлива, комунікабельна. Вмію працювати в команді, аналізувати та логічно мислити, уважна до деталей, здібна до навчання. Шкідливих звичок не маю.

додаткові відомості

Маю практичний досвід роботи з офісною технікою та програмами MS Office (Windows, Microsoft Word, Excel, Internet — користувач).

практичні навички

При виконанні посадових обов'язків інженера 1 категорії договірного відділу виконую наступні функції:  - Методологічна допомога і контроль за дотриманням об’єднаними філіями Товариства вимог нормативних документів в частині оформлення, укладення, внесення змін та припинення дії договорів із замовниками та споживачами, які передбачені чинним законодавством та стосуються діяльності Товариства з дистрибуції. - Перевірка та підготовка договорів споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії, про спільне використання технологічних електричних мереж, про закупівлю послуг з розподілу електричної енергії та про закупівлю послуг із забезпечення перетікань реактивної електричної енергії, договорів поруки, угод про погашення заборгованості по актам про порушення Правил роздрібного ринку електричної енергії, додаткових угод із замовниками та споживачами, що передбачені чинним законодавством України та стосуються діяльності Товариства з дистрибуції. - Підготовка листів замовникам та споживачам, а також керівним та контролюючим установам по питанням, що стосуються договірної діяльності Товариства з дистрибуції. - В межах своєї компетенції – надання допомоги об’єднаним філіям Товариства по врегулюванню суперечностей, що виникають між ними та контрагентами по питаннях, що стосуються договірної діяльності Товариства з дистрибуції.  - За необхідності складання звітів, що стосуються договірної діяльності Товариства з дистрибуції. - Участь в комплексних перевірках роботи структурних підрозділів                                             АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» з питань, що входять до компетенції договірного відділу.  - Участь у проведенні навчань та семінарських занять з персоналом дільниць та об’єднаних філій Товариства.

Інна

Фахівець з договірної роботи

Полтава

25 000 грн.

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому