Ключова інформація

Добрий день! Мене звуть Ігор. Зараз я вчусь в Університеті Менеджменту Освіти в Києві на спеціальність «Менеджмент».
Великого досвіду роботи у мене поки немає, але є інші переваги.
Я проводив аудити, розумію цифри та знаю як від них віштовхуватись. Не одна людина мені казала, що я маю аналітичний склад розуму. Проводив тестову рекламу, клієнт отримав з неї 2$ за потенційного ліда, CTR 4-7% (з різних РК), це в ніші продажу солодких наборів
Я дуже старанний та відповідальний. Мої колеги по навчанню скажуть, що я комунікабельний та впевнений.
Також я закінчив онлайн-університет Атом, де я навчився настроювати рекламу в Facebook Ads, BM, настроювати піксель, дивитись аналітику сайту на GA4 та GTM, настроювати ремаркетинг та LAL-аудиторію. Знаю всі фішки, які потрібно знати таргетологу Facebook Ads.
Цього мене навчали дійсно кваліфікаційні спеціалісти, які мали клієнтів таких як: Uber, Uklon, Sportlife, різні ІТ - проєкти і т.д.
Йшов пліч-о-пліч з кураторами й отримував круті відповіді на моє дз від них.
Розумію бани ФБ та як їх обходити, знаю як купляти акаунти ФБ при потребі. Поки чекаю на заслужений сертифікат Європейського стандарту.
Також я навчався на ще одних курсах Genius Space, де дізнався ще про те, чого не знав й вмію налаштовувати рекламу в тікток. Також я для свого саморозвитку почав вивчати кілька занять по Google Ads і задоволений знаннями)
Хочу дальше розвиватись й багато навчатись у Digital Marketing, щоб стати професіоналом з багатим досвідом.
Тверезо підходжу до пошуку роботи, тож згодний стати на посаду спеціаліста по рекламі Google Ads/Facebook Ads/TikTok Ads. Готовий повністю присвятити себе роботі, дотримуватися правил і культури компанії, натомість віддаючи енергію та лояльність.
З нетерпінням хочу потрапити до вас)
Мій нікнейм в телеграм - @nakonigor
Номер телефону - 0680365538
Дякую за увагу

Навчався в 1 закладі

Державний заклад вищої освіти "Університет менеджменту освіти"

Менеджмент

Київ, 2027

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Польська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Університет Атом

Київ, 2023

Я закінчив онлайн-університет Атом, де я навчився настроювати рекламу в Facebook Ads, BM, настроювати піксель, дивитись аналітику сайту на GA4 та GTM. Цього мене навчали дійсно кваліфікаційні спеціалісти, які мали клієнтів таких як: Uber, Uklon, Sportlife, різні ІТ - проєкти і т.д. Знаю всі фішки, які потрібно знати таргетологу Facebook Ads. Йшов пліч-о-пліч з кураторами й отримував круті відповіді на моє дз від них. Розумію бани ФБ та як їх обходити, знаю як купляти акаунти ФБ при потребі. Поки чекаю на заслужений сертифікат Європейського стандарту.

Ігор

Digital Marketing Manager

Київ

600 $

17 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 тижні тому