Працював в 7 компаніях   13 років 1 місяць

Нерухомість та Девелопмент, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Ріелтор, спеціаліст з нерухомості

АН Ріелтор Дніпро

Нерухомість та Девелопмент

3 місяці

03.2024 - до теперішнього часу

+ Підбір для клієнтів за їх крітеріями нерухомості для оренди чи купівлі/продажу.

+ Повний цикл супроводу клієнта - від початкового запиту до підписання угоди.

+ Проведення переговорів.

+ Створення бази нерухомості.

Адміністратор ресторану

Beyond

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

04.2023 - 03.2024

Управління рестораном;

Підбір, навчання персоналу;

Планування, організація та контроль роботи служби сервісу, клінінгової служби, хостес, касирів;

Коммунікаці та контроль з працівниками кухні;

Прийом та супровід банкетів;

Проведення інвентаризацій;

Замовлення та контроль витратних матеріалів, хоз.матеріалів та інвентарю тощо.

Комунікація з постачальниками.

Менеджер логістики

ТОВ "СМАРТ ТРЕК"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 місяців

11.2022 - 04.2023

Пошук та формування бази клієнтів;

Консультація клієнтів;

Прийом та обробка звернень;

Підбір товару та розрахунок відповідно запиту клієнтів;

Заключення договору на транспортні та товарні послуги;

Контроль здійснення оплати, викупу та доставки товару;

Забезпечення повторних продажів;

Виконання положень та інструкцій компанії.

Керуючий рестораном

Репаблік (Дніпро)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 5 місяців

05.2020 - 10.2022

Планування та відкриття підприємства "з нуля";

Набір, навчання та управління персоналом;

Контроль та оптимізація витрат, ведення фінансів підприємства; Проведення інвентаризацій;

Контроль санітарних норм та стандартів чистоти;

Створення та контроль меню кухні, барної та кальянної картки, сезонні оновлення;

Закупівля продукції, господарчих матеріалів;

Планування роботи працівників, нарахування заробітної плати.

Директор ресторану

ТОВ "Юлов"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

11.2019 - 03.2020

Запуск нового напряму компанії;

Відкриття та побудова роботи підприємства;

Контроль за чистотою та санітарними нормами;

Ведення обліку на підприємстві.

Підбір та укравління персоналом закладу;

Комунікація з постачальниками.

Адміністратор ресторану

Бартоломео, ресторанно-готельний комплекс

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 2 місяці

08.2016 - 10.2019

Планування роботи та управління рестораном;

Підбір, навчання персоналу;

Організація роботи кухні, співробітників служби сервісу, клінінгової служби;

Проведення банкетів, закритих заходів;

Організація роботи персоналу під час проведення концертів, конференцій, кейтерингу;

Проведення інвентаризацій;

Участь у розробці меню кухні та бару;

Участь у складанні бюджету підприємства, планування закупівлі.

Офіціант

Бартоломео, ресторанно-готельний комплекс

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 3 місяці

05.2011 - 08.2016

Зустріч та обслуговування гостей у ресторані;

Обслуговування гостей на закритих заходах, бенкетах, виїдзних заходах, концертах;

Знання меню, барної та винної карти;

Підтримка у чистоті робочої локації.

Ключова інформація

Вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася та самостійно приймати рішення стосовно її вирішення. Відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, бажання навчатися та розвиватися, прагненя професійного росту. Керую авто, багато читаю.

Навчався в 2 закладах

Дніпропетровський університет економіки та права імені Альфреда Нобеля

Менеджмент організацій

Дніпро, 2011

Дніпропетровський транспортно-економічний технікум

Організація обслуговування в готелях, ресторанах та туристичних комплексах

Дніпро, 2008

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Конференція RestoConf 5.0 "Ведення ресторанного бізнесу в умовах локдауна"

Одеса, 2021

Конференція з ресторанному бізнесу RestoConf 3.0

Київ, 2020

Фестиваль барної індустрії "BAROMETER"

Київ, 2019

Міжнародний лекційно-практичний майстер-клас "Chefs summit 2019"

Київ, 2019

Додаткова інформація

Трохи про мене

Позитивний, життєрадісний, ставлю цілі та йду до них.

Вільно володію MS Office, користувач Internet , Email, Ведення соціальних мереж, Водій категорії В з великим стажем. Люблю подорожувати, спілкуватися з близькими та друзями.

Олексій

Операційний менеджер, керівник ресторану

Дніпро

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 2 тижні тому