Працював в 8 компаніях 13 років 6 місяців
Нерухомість та Девелопмент, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
Ріелтор, спеціаліст з нерухомості
Назву компанії приховано
Нерухомість та Девелопмент
8 місяців
03.2024 - до теперішнього часу
+ Підбір для клієнтів за їх крітеріями нерухомості для оренди чи купівлі/продажу.
+ Повний цикл супроводу клієнта - від початкового запиту до підписання угоди.
+ Проведення переговорів.
+ Створення бази нерухомості.
Риелтор
Назву компанії приховано
Нерухомість та Девелопмент
8 місяців
03.2024 - до теперішнього часу
+ Створення бази нерухомості.
+ Підбір для клієнтів за їх крітеріями нерухомості для оренди чи купівлі/продажу.
+ Повний цикл супроводу клієнта - від початкового запиту до підписання угоди.
+ Проведення переговорів і т.д.
Адміністратор ресторану
Назву компанії приховано
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
04.2023 - 03.2024
Управління рестораном;
Підбір, навчання персоналу;
Планування, організація та контроль роботи служби сервісу, клінінгової служби, хостес, касирів;
Коммунікаці та контроль з працівниками кухні;
Прийом та супровід банкетів;
Проведення інвентаризацій;
Замовлення та контроль витратних матеріалів, хоз.матеріалів та інвентарю тощо.
Комунікація з постачальниками.
Менеджер логістики
Назву компанії приховано
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
5 місяців
11.2022 - 04.2023
Пошук та формування бази клієнтів;
Консультація клієнтів;
Прийом та обробка звернень;
Підбір товару та розрахунок відповідно запиту клієнтів;
Заключення договору на транспортні та товарні послуги;
Контроль здійснення оплати, викупу та доставки товару;
Забезпечення повторних продажів;
Виконання положень та інструкцій компанії.
Керуючий рестораном
Назву компанії приховано
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 5 місяців
05.2020 - 10.2022
Планування та відкриття підприємства "з нуля";
Набір, навчання та управління персоналом;
Контроль та оптимізація витрат, ведення фінансів підприємства; Проведення інвентаризацій;
Контроль санітарних норм та стандартів чистоти;
Створення та контроль меню кухні, барної та кальянної картки, сезонні оновлення;
Закупівля продукції, господарчих матеріалів;
Планування роботи працівників, нарахування заробітної плати.
Директор ресторану
Назву компанії приховано
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
11.2019 - 03.2020
Запуск нового напряму компанії;
Відкриття та побудова роботи підприємства;
Контроль за чистотою та санітарними нормами;
Ведення обліку на підприємстві.
Підбір та укравління персоналом закладу;
Комунікація з постачальниками.
Адміністратор ресторану
Назву компанії приховано
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 2 місяці
08.2016 - 10.2019
Планування роботи та управління рестораном;
Підбір, навчання персоналу;
Організація роботи кухні, співробітників служби сервісу, клінінгової служби;
Проведення банкетів, закритих заходів;
Організація роботи персоналу під час проведення концертів, конференцій, кейтерингу;
Проведення інвентаризацій;
Участь у розробці меню кухні та бару;
Участь у складанні бюджету підприємства, планування закупівлі.
Офіціант
Назву компанії приховано
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 3 місяці
05.2011 - 08.2016
Зустріч та обслуговування гостей у ресторані;
Обслуговування гостей на закритих заходах, бенкетах, виїдзних заходах, концертах;
Знання меню, барної та винної карти;
Підтримка у чистоті робочої локації.
Ключова інформація
Вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася та самостійно приймати рішення стосовно її вирішення. Відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, бажання навчатися та розвиватися, прагненя професійного росту. Керую авто, багато читаю.
Навчався в 2 закладах
Дніпропетровський університет економіки та права імені Альфреда Нобеля
Менеджмент організацій
Дніпро, 2011
Дніпропетровський транспортно-економічний технікум
Організація обслуговування в готелях, ресторанах та туристичних комплексах
Дніпро, 2008
Володіє мовами
Англійська
середній
Російська
вільно
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Конференція RestoConf 5.0 "Ведення ресторанного бізнесу в умовах локдауна"
Конференція з ресторанному бізнесу RestoConf 3.0
Фестиваль барної індустрії "BAROMETER"
Міжнародний лекційно-практичний майстер-клас "Chefs summit 2019"
Додаткова інформація
Трохи про мене
Позитивний, життєрадісний, ставлю цілі та йду до них.
Вільно володію MS Office, користувач Internet , Email, Ведення соціальних мереж, Водій категорії В з великим стажем. Люблю подорожувати, спілкуватися з близькими та друзями.
Анонімний пошукач
Керівник ресторану, керуючий, менеджер
Дніпро
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота, позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці
Оновлено 1 місяць тому