Працювала в 1 компанії   3 роки 1 місяць

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

менеджер у сфері надання інформації

ТОВ “Центр Візової підтримки”

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

3 роки

09.2015 - 09.2018

Дуже добре та швидко розвинулась у сфері послуг з допомоги підготуваннядокументів для оформлення віз до Європейських країн, привела в компаніюбагато нових клієнтів. За час роботи розкрила в собі такі якості ЯК: вміння вестипаралельно багато клієнтів, вміння добре продавати послуги з консультування,оформлення документів та супроводу з процедури оформлення віз, працювати вумовах багатозадачності, витримку, вміння брати на себе відповідальність тасамостійно вести клієнта, добре комунікувати та домовлятись з людьми.

Ключова інформація

UX Research, User flow, Prototyping, UI KIT & Design Systems, UI design, Lo-fi & Hi-fi Wirwframing, Figma, Illustrator, Adobe Photoshop, Webflow

Навчалась в 1 закладі

ХНУМГ ім. О.М. Бекетова

інженер-електрик

Харків, 2013

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Educational school of Professional Education "Alpaca-tech & digital school" "Web design and webflow" course/71 hour of lectures /50 hour of practice

2023

Отримала досвід: роботи в Figma (інтерфейс, бібліотеки інструментів та загальністилі, Auto Layout й Variants, Підготовка макета для розробників). розуміння основ:балансу та композиції, теорії кольору, типографіки, будови модульних сіток.розуміння анатомії ui елементів, ЗАКОНІВ І ПРАВИЛ ux ДИЗАЙНУ. Розуміння Основнихетапів роботи над веб проєктОМ (ідея, структура, концепція розробки, досліджен-ня та аналіз конкурентів, протипування, контент, навігація, дизайн). Практика врозробці Landing Page. робота В ПРОГРАМАХ: Illustrator, Adobe Photoshop, Webflow.

Додаткова інформація

Коротка інформація

Вже рік прокачую свої навички у сфері web-design, закінчила спеціалізованікурси з UI/UX design, та отримала індивідуальний супровід ментора в рамкахкурсу. Я в захваті від цього напрямку та від того як якісний дизайн впливає нажиття людей, бізнес та на скільки він є важливим.Стосовно особистих якостей: добре знаходжу спільну мову з людьми, товариська,швидко вчусь та самостійно розбираюсь в новому, впевнена в собі, уважна, вміюсприймати критику, відповідальна, маю гарний смак, активна та креативна, завждивідкрита для навчання та самовдосконалення, вперта та вмію прикладати своїсили та найкращі якості для досягання мети.

Марія

UX/UI Designer, Web-дизайнер

Харків

33 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому