Працювала в 4 компаніях   15 років 10 місяців

Промисловість та Виробництво, Фармацевтика

Таможенный декларант

ТОВ «Сузір’я центр»

Промисловість та Виробництво

1 рік 7 місяців

10.2022 - до теперішнього часу

- оформлення все для ветеринарии и тварин(широкий список товарів)- акредитація фірм на митниці- Набір декларацій (імпорт, експорт)- визначення коду з УКТЗЕД- аналіз коду УКТЗЕД- перевірка документів- прорахунок митних платежів- заповнення CMR, TIR- оформлення вантажів з травня 2022 р у м.Львів, м.Харків

Таможенный декларант

ТОВ «Тарвел»

Промисловість та Виробництво

3 роки 2 місяці

08.2019 - 10.2022

зберігання на митному складі -оформлення вантажів на всіх постах м. Харків -вирішення спортних питань, що виникають у процесі митного оформлення (у митній лабораторії, за вартістю товару, кодування товару) -оформлення вантажів з травня 2022 р. у м.Тернопіль, м.Хмельницький, м.Бориспіль, м.Львів.

Таможенный декларант

ТОВ «Тарвел»

Промисловість та Виробництво

3 роки 8 місяців

02.2019 - 10.2022

Оформлення ветеринарних препаратівсубстанцій для виробництва ветприпаратів- комплектний об'єкт, обладнання, запчастини до обладнання- акредитація фірм на митниці- Набір декларацій (імпорт, експорт)- визначення коду з УКТЗЕД- аналіз коду УКТЗЕД - проверка документів- прорахунок митних платежів-заповнення CMR, TIR- отримання дозвільних документів не тарифного регулювання (ветсертифікатів, Сертифікати походження)- одержання сертифікатів СЕС (у м. Київ)- Отримання підтвердження вартості товарув м.Київ - перевірка документі для митного формлення -Вивантаження вантажів на відповідальне зберігання на митному складі -оформлення вантажів на всіх постах м. Харків -вирішення спортних питань, що виникають у процесі митного оформлення (у митній лабораторії, за вартістю товару, кодування товару) -оформлення вантажів з травня 2022 р. у м.Тернопіль, м.Хмельницький, м.Бориспіль, м.Львів.

Таможенный декларант

ТОВ « Аптека – 95»

Фармацевтика

11 років

08.2008 - 08.2019

Декларант- Оформлення лікарських засобів -лабораторного обладнання - акредитація фірм на митниці - Набір декларацій (імпорт, експорт, ПП, ПД) - визначення коду з УКТЗЕД - аналіз коду УКТЗЕД - перевірка документів - підготовка документів (інвойс, пакувальний), -заповнення CMR, TIR - отримання дозвільних документів (фіто, СЕС, УДЦР, Сертифікація, Сертифікати походження) - Отримання дозвільних штампів (фіто, ветеринари в «єдиному вікні»)- прийом товару на розвантаженні за кількісною ознакою- отримання сертифікатів СЕС (м. Київ)- прорахунок митних платежів- підготовка контрактів, інвойсів, пакувальних листів для митного оформлення-Вивантаження вантажів на відповідальне зберігання на митному складі-оформлення вантажів на всіх постах м. Харків-вирішення спорних питань, що виникають у процесі митного оформлення (у митній лабораторії, за вартістю товару, кодування товару)

Ключова інформація

досвід роботи у митній сфері 28 років.; - впевнений користувач ПК: MsWord, Excel, QDpro, оформлення митних вантажів у контейнерах, авто, авіа (міжнародна експрес доставка)

Навчалась в 1 закладі

Харьковский Механико-технологический техникум

техник-технолог трикотажного производства

Харькова, 1983

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Личные качества

комунікабельність, акуратність, швидка навченість, уважність, надійність, пунктуальність, уміння працювати в команді, стійкість до стресу.

Ирина

Декларант (удаленно)

Харків

60 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому