Працювала в 1 компанії   10 років 8 місяців

Телекомунікації / Зв'язок

Ст.інструктор Відділ операцій з клієнтами

АТ "Укрпошта"

Телекомунікації / Зв'язок

10 років 7 місяців

06.2013 - 01.2024

Організація та контроль складу роздрібу періодичних видань. Приймання товару, оприбуткування, друкування видаткових накладних. Контроль за поверненням накладних.Підготовка звіту для бухгалтерії. Робота з мережею ВЗ всієї Чернігівської області. Введення параметрів договорів з контрагентами по різним послугам поштового зв'язку до автоматизованих систем АТ "Укрпошта". Операційний супровід укладених договорів про надання фінансових послуг: формування Актів про надання послуг, складання звітності, реєстрів, забезпечення підписання Актів про надання послуг контрагентом.Робота з дебіторською заборгованістю по контрагентам, обробка інформації на підставі даних бухгалтерії.
Проведення заходів, необхідних для погашення дебіторської заборгованості, контроль за строками виникнення кредиторської заборгованості та здійснення заходів щодо повернення коштів згідно з умовами укладених договорів.

Ключова інформація

Наполегливість, відповідальність, старанність. Знання програм "Товарообіг", " ЕRP", ,"AРМ ВЗ", офісні програми "Word" та "Exel'. Вміння користуватися офісною технікою.

Навчалась в 1 закладі

Київський НАУ

Агрохімія та грунтознавство

Київ, 2002

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Українська

вільно

Надія

Оператор, діловод

Чернігів

44 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому