Працювала в 6 компаніях   12 років 8 місяців

Реклама та PR-послуги, Інше, Шоу-бізнес

Керівник відділу медіапланування

ТОВ "РА Площа Еволюції"

Реклама та PR-послуги

12 років 7 місяців

08.2011 - 03.2024

Планування рекламних кампаній. Баїнг зовнішньої реклами, реклами на радіо, інтернет. Створення медіа-міксів. Створення корпоративних заходів, BTL-кампаній, семінарів, презентацій, прес-конференцій. Управління проектами. Серед клієнтів: OKKO, WOG, NOVUS, ASUS, Polis.ua, ТРЦ "Forum Lviv" і багато інших

Лінійний продюсер

ТОВ "Евос Фільм"

Інше

2 місяці

12.2023 - 02.2024

Організувала один з найбільших допрем'єрних показів фільму за останні роки (повнометражний ігровий фільм "Як там Катя?"), на якому були присутні більше 700 глядачів - акторів, режисерів, журналістів, продюсерів, блогерів, артистів. Більше 200 публікацій в ЗМІ і соцмережах від лідерів думок і блогерів. Повністю змінили вигляд Будинку кіно на вечір прем'єри, настільки, що гості не могли повірити, що таке можливо. Також організували тур по трьом містам зі групою фільму.

Лінійний продюсер

Територія А

Шоу-бізнес

5 місяців

05.2023 - 10.2023

Створення і підписання договорів з виконавцями на проектах "Територія Різдва. Сила роду" і"100ліття незламності. Історія української боротьби в піснях". Підготовка і зйомка телепроекту "Територія Різдва. Сила роду" - координація департаментів, організація репетиції і зйомки. Комунікація з усіма учасниками проекту, створення логістичного графіку у відповідності з графіком зйомки. Комунікація з артистами і авторами.

Концертний директор музичного гурту

Нумер 482

Шоу-бізнес

5 років 1 місяць

08.2017 - 09.2022

Організація концертів, турів, комунікація з піарниками, замовниками. Організація логістики.Ведення сторінок в Facebook, Instagram. Продюсування двох кліпів ("Сніг" і "Попелюшка" згуртом "Тартак"), продюсування двох альбомів ("ДРУ", "Тест на вагітність"), створенняпостерів, обкладинок, логотипів для альбомів.

Організатор кінофестиваля

Bobritsa Film Festival

Інше

4 роки 3 місяці

04.2018 - 07.2022

Створення кінофестиваля "з нуля". Відбір фільмів, пошук і домовленності з підрядниками,пошук додаткового фінансування, оформлення документації з правовласниками, оформленнядокументації про фінансування з Держкіно, написання грантів для подання в "УкраїнськийКультурний Фонд", організація всіх процесів - від ідеї до реалізації, написання статей,комунікація з піарниками, створення рекламной кампанії, координація всіх відділів.

Асистент продюсера

ТОВ "Евос Фільм"

Інше

1 рік 7 місяців

05.2020 - 12.2021

Підготовка до знімального процесу, координація і організація кастингів, огляду локацій,підписання договорів зі знімальною групою і акторами, участь в зйомках, координація всіхдепартаментів, ведення бюджету, написання субтитрів до фільму, координація в періодпост?продакшену, підготовка і здача документів в Держкіно.

Ключова інформація

Організаторка і продюсерка кінофестивалю, асистентка продюсера кіно, лінійна продюсерка на зйомках телепроекту. Знаходжу спільну мову майже з кожним, знаю і комунікую з безліччю людей в різних сферах, можу йти на компроміси, але відстоюю власні кордони і інтереси роботодавця чи клієнта.

Навчалась в 1 закладі

НТУУ "КПІ"

ІЕЕ, інженер-електромеханік енергємних виробництв

Київ, 2004

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Курси, тренінги, сертифікати

Ukrainian Film School, продюсер кіно

Київ, 2018

Продюсування кінофільмів з момента сценарію до готового продукту. Під час навчання мною, як продюсером було знято 7 коротких метрів.

WebPromoExperts, інтернет-маркетинг

Київ, 2014

Планування і створення рекламних кампаній в інтернеті. Створення міксів.

Advertising School, медіа-пленер

Київ, 2012

Створення медіа-міксів, планування рекламних кампаній

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач ПК. Microsoft Office (особливо люблю Excel - все вношу в таблички). Canva, Vivavideo, Videoleap, Captions

Водійське посвідчення

Категорія В

Громадська діяльність

Волонтер (військові) з 2014 року

Олена

Event manager

Київ

2 000 $

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 дні тому