Працювала в 2 компаніях   7 років 2 місяці

Промисловість та Виробництво

Категорійний менеджер

МЕТІНВЕСТ

Промисловість та Виробництво

4 роки 1 місяць

01.2018 - 02.2022

На попередньому місті працювала у відділі закупівель послуг.Проводила пошук потенційних виконавців робіт, згідно з усіма вимогами замовника, перевірка виконавців послуг на можливість виконання робіт, підготовка всієї необхідної тендерної документації,перевірка всіх дозвільних документів потенциального виконавця для проведення робіт підвищеної небезпеки (роботи на висоті, газозварювальні та ін.), підготовка документації для можливості проведення аккредитації потенційного виконання за необхідності та інше. Проведення тендеру, безпосередня участь у проведенні тендеру та ведення протоколів.
Види робіт, що виконувались на комбінаті, для яких проводився пошук виконавців для проведення робіт з капітальних, поточних ремонтів, аварійних робіт та інше це - ремонт електричного, механічного, енергетичного, кранового обладнання, різноманітні покрівельні , будівельні, газозварювальні роботи, поштові доставки, автотранспортні послуги, переклади з іноземних мов, метрологічні послуги тощо...

Інженер з охорони праці

МЕТІНВЕСТ

Промисловість та Виробництво

3 роки

01.2015 - 01.2018

Забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту, а також миючими та знешкоджуючими засобами, згідно з нормативною базою галузі. Розробка додаткових галузевих норм щодо забезпечення кожного з цехів залежно від специфіки цеху, професії та посади. Бізнес планування.

Ключова інформація

Закупівлі послуг,швидко навчаюсь, комунікабельність, стресостійкість, відповідальність

Навчалась в 2 закладах

Приазовський технічний університет

Економічний факультет

Маріуполь, 2011

Republican Medical College

медична сестра

Інші країни, 2000

Юлія

Менеджер по закупівлям

Дніпро

25 000 грн.

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому