Працювала в 4 компаніях   15 років 9 місяців

Інше, Державний сектор

Заступник директора елеватора

ДП ,,НКХП,,

Інше

1 рік

12.2022 - 12.2023

Начальник управління

ДП « АТ ДПЗКУ»

Інше

7 місяців

03.2021 - 10.2021

Головний державний інспектор

ГУ ДПС у Сумській області

Державний сектор

1 рік 3 місяці

12.2019 - 03.2021

Заступник начальника відділу перевірок платників податків управління податкового аудиту

Єнакієвська ОДПІ

Державний сектор

12 років 8 місяців

05.2002 - 01.2015

Ключова інформація

Пунктуальність, відповідальність, здатність до сомонавчання, вміння роботи у команді. Робота з офісними програмами Word, Excel, PowerPoint, банківські платіжні системи та інш. Вміння працювати в спеціальних програмах аграрного сектору. Ведення перемовин та укладання договорів. Вміння організовувати людей для досягнення результату. Навички роботи з законодавством України

Навчалась в 1 закладі

Макіївський економіко - гуманітарний інститут

Бухгалтерській облік

Макіївка , 2001

Володіє мовами

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Сертифікат про рівень володіння державною мовою №00099734 від 01.02.22р.

Додаткова інформація

Автобіографія

Ченцова Ольга Євгенівна (д.н. 04 липня 1979 року), м. Київ, вул. Депутатська б.23а, кв.63 тел: 050 284 88 78)

Особисті навички: високий рівень володіння ПК, офісними та іншими програмами;високий рівень навичок роботи зі значними об’ємами даних;високий рівень навичок створення та обробки документів у відповідності законодавства України;вільне володіння Українською, Російською, Англійською - зісловником;здатність працювати в декількох проектах одночасно;вміння працювати в команді по досягненню високих показників, співпрацювати у колективі;вміння організовувати та контролювати(управляти) робочі процеси.

Освіта: Макіївський економіко-гуманітарний інститут,1996-2001рр.,спеціальність – «Облік і аудит», кваліфікація – «Економіст» - диплом магістр економіки (очна форма навчання)

Досвід роботи та практика: 2000рік - «Виробниче ремонтно-житлове об’єднання Єнакієвського міськвиконкому» - Інспектор абонентної служби по збору квартирної плати - (робота з платниками по погашенню заборгованості та ліквідації недоїмки); Бухгалтер 1-ї категорії головної бухгалтерії (облік основних засобів );

2002 рік - Єнакіївська об’єднана державна податкова інспекція Податковий інспектор в відділі «Документальних перевірок юридичних осіб управління податкового аудиту». Податковий інспектор в відділі «Перевірки відшкодування ПДВ управління податкового аудиту та валютного контролю» Старший державний податковий ревізор-інспектор відділу перевірки відшкодування ПДВ управління податкового аудиту та валютного контролю.

Головний державний податковий ревізор-інспектор відділу перевірки та відшкодування ПДВ управління податкового аудиту та валютного контролю

Заступник начальника відділу документальних перевірок СГ –юридичних осіб управління аудиту юридичних осіб

2019 рік - Головне управління ДПС у Сумській області - Головний державний інспектор відділу організації роботи з документами організаційно-розпорядчого управління

2021 рік - АТ «Державна продовольчо- зернова корпорація України» - Начальник управління складських операцій з власним зерном департаменту торгівельної діяльності.Укладання договорів щодо зберігання зернових, оренди земельних ділянок, приміщень,транспортних засобів, тощо. Проведення перемовин з контрагентами;Взаємодія з органами державної влади та місцевого самоврядування, отримання дозвільних документів щодо роботи та безперебійного функціонування Корпорації;Участь у колегіальній розробці стратегії роботи Корпорації.

2022 рік - ДП «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів» Заступник директора Проведення перемовин та укладання договорів; здійснення контролю за обліком зберігання зерна, розробка штатного розпису, надання звітності Фонду Державного майна.

Робота у колегіальних органах публічної влади Член обласної виборчої комісії з виборів Президента України №157 у 2019р. у м.Суми Сумської області.: - Організація місця проведення виборів- Отримання та організація забезпечення зберігання документації необхідної для проведення виборів (бюлетенів, остаточного списку виборців, протоколів,актів, тощо). - Організація голосування на виборчій дільниці, підрахунку голосів виборців та складання протоколів про підрахунок голосів виборців.

2002 рік - прийнята присяга держслужбовця

2008 рік - інспектор податкової служби 1 рангу

2013 рік - присвоєно 12 ранг державного службовця вмежах 6 категорій і посад

Особисті якості- чесність, відповідальність, лідерство, уважність, дисципліна, пунктуальність, комунікабельність, вміння співпрацювати з колективом та у команді на результат.

Ольга

Державний службовець

Київ

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому