Працювала в 3 компаніях   2 роки 1 місяць

Послуги для населення - інше

Психолог консультант

Індивідуальні Консультації

Послуги для населення - інше

4 місяці

05.2024 - до теперішнього часу

Успішно відпрацьовані курси терапій для клієнтів за запитами: депресивні стани, самооцінка, нюанси професійного розвитку, вигоряння, тривожність та панічні атаки, розлад харчової поведінки, наркотична та алкогольна залежності, адиктивна та девіантна поведінка підлітків та дорослих. Мала успішний досвід терапії з людьми, які страждали на компульсивні розлади та нервозність. Також працювала з дітьми, які потребували емоційної підтримки та навчала їх технікам стресостійкості.

Дитячий психолог

психологічний проєкт ГО «Можливості. Мотивація. Медіа»?

Послуги для населення - інше

5 місяців

11.2023 - 04.2024

Працювала з дітьми, які постраждали від війни, мали емоційні труднощі чи потребували підтримки у подоланні травм. Було проведено курс з комплексу індивідуальних бесід з загальною кількістю 60 дітей за весь час. Курс для кожної дитини тривав місяць, складавсь з 10 дзвінків (по 30 хвилин кожен) і був виконаний в ігровій формі та направлений на підвищення емоційного інтелекту, навчання технік стресостійкості, технік подолання страхів, пропрацювання травматичних подій і вирішення індивідуальних проблем дитини що визначались у процесі. Також по закінченню курсу моя робота включала заповнення звіту для батьків, що був націлений на інструктаж з подальшого розвитку дитини. В рамках моєї роботи я також розробляла та впроваджувала список покращень для командної взаємодії та підтримки психологічного клімату в колективі.

Практикуючий Психолог

Приватні особи

Послуги для населення - інше

1 рік 1 місяць

08.2022 - 09.2023

Успішно відпрацьовані курси терапій для клієнтів за запитами: депресивний стан, адаптація до нових умов в суспільстві, тривожність та стресові стани, професійне вигоряння. Отримувала досвід сімейної терапії для пар. Також можу виділити досвід роботи запитами пошуку сенсу буття від людей з невиліковними хворобами та вадами. Працювала з подоланням алкогольної залежності. Доволі багато випадків роботи з підлітками, що стикались з булінгом та проблемами самоідентичності. Нажаль, були випадки незакінченої терапії через вибір клієнта.

Ключова інформація

Напрямок в якому я працюю:
Я використовую комбінацію різних методів та практик психології, підбираючи їх індивідуально під кожного клієнта. Я вважаю, що кожен метод є дієвим, але найкращих результатів можна досягти, поєднуючи різні підходи та враховуючи унікальність кожної особистості. Також при необхідності використовую тестування для оцінки рівня стресу, тривоги, депресії, тощо.
Hard skills: групова терапія, адиктивна та девіантна поведінка, психодіагностування, дитяча психологія, клінічна психологія, конфліктологія, консультування.
Soft skills: Командна робота, стійкість, налаштованість на розвиток, бажання вчитися, адаптивність, наполегливість, впевненість, толерантність, регулювання емоцій, критичне мислення, планування, трудова етика, точність, увага до деталей, самомотивація.

Навчалась в 1 закладі

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка

Психологія і соціальна робота

Полтава, 2023

Володіє мовами

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

курс підтримки "ПОРУЧ" - навчання технік зцілення для батьків, осіб, що їх замінюють, та спеціалістів, які працюють з дітьми

Київ, 2022

Успішно можу працювати з: - ПТСР - Тривожністю - інтрузіями - депересивними станами

Олександра

Психолог

Полтава

22 роки

Активно шукає роботу

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому