Працювала в 2 компаніях   1 рік 3 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

су шеф

дитЧий розважальний комплекс

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

10.2023 - 05.2024

Шеф кухар

Салатерія

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

02.2023 - 08.2023

Контроль роботи кухні та контроль якісних видачі страв. Чітке контролювання співробітників кухні дотримання тех. Карт. Проведення інвентаризації , та її аналіз. Замовлення продукції, контроль прийому продуктів, та провірки їх якості. Навчання нового персоналу роботи на кухні ,. Чітке дотримання норм та правил санітарії, правил зберігання продуктів., з дотриманням правил FIFO , та товарного сусідка, контроль кухарів, щоб дотримувалися строків зберігання продукції. . Відповідальна. Досвід роботи Су шефом більше 4 років , шеф кухарем пів року.
  • Харчова промисловість

Ключова інформація

Досвід роботи Су шефом. 3,5 років , "Містер кет ".шеф кухарем 7 місяців. вміняння працювати з тех картами, з різними процесами. робити заявки, прийомка товару, інвентаризація. норми санітарії , стажування поварів та велий досвід роботи на кухні. вміння працювати в колективі та налажувати контакт. готова вчитися нового. і досягати найкращого.

Навчалась в 1 закладі

Чергівський державний інститут економіки і управління

фінанси підприємств

Чернігів, 2006

Додаткова інформація

локації роботи

розглядаю лише вакансіх на лівому березі

Наталія

су шеф, адміністратор( лише лівий берег)

Київ

23 000 грн.

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому