Працювала в 2 компаніях 1 рік 3 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
су шеф
дитЧий розважальний комплекс
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
10.2023 - 05.2024
Шеф кухар
Салатерія
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
02.2023 - 08.2023
Контроль роботи кухні та контроль якісних видачі страв. Чітке контролювання співробітників кухні дотримання тех. Карт. Проведення інвентаризації , та її аналіз. Замовлення продукції, контроль прийому продуктів, та провірки їх якості. Навчання нового персоналу роботи на кухні ,. Чітке дотримання норм та правил санітарії, правил зберігання продуктів., з дотриманням правил FIFO , та товарного сусідка, контроль кухарів, щоб дотримувалися строків зберігання продукції. . Відповідальна. Досвід роботи Су шефом більше 4 років , шеф кухарем пів року.
- Харчова промисловість
Ключова інформація
Досвід роботи Су шефом. 3,5 років , "Містер кет ".шеф кухарем 7 місяців. вміняння працювати з тех картами, з різними процесами. робити заявки, прийомка товару, інвентаризація. норми санітарії , стажування поварів та велий досвід роботи на кухні. вміння працювати в колективі та налажувати контакт. готова вчитися нового. і досягати найкращого.
Навчалась в 1 закладі
Чергівський державний інститут економіки і управління
фінанси підприємств
Чернігів, 2006
Додаткова інформація
локації роботи
розглядаю лише вакансіх на лівому березі
Наталія
Наталія
су шеф, адміністратор( лише лівий берег)
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 дні тому