Працював в 7 компаніях   11 років 9 місяців

Консалтинг / Аудит, Будівництво, Енергетика та Енергоносії, Юридичні послуги

Юрисконсульт

Консалтингова компанія

Консалтинг / Аудит

1 рік

11.2022 - 11.2023

Підготовка договорів поставки зерна (пшениці, сої, кукурудзи, ячміня, жита), олії та макухи.

Розробка договорів про конфіденційність, на розробку дизайну, макету, використання інтелектуальної власності.

Внесення контрагентів та договорів в 1с.Написання адвокатських запитів.

Підготовка документів на розблокування податкових накладних.

Написання заяв в ДВС на виконання судових рішень.

Підготовка документів та внесення змін про юридичних осіб, громадських об'єднань, сільських господарств.

Написання клопотань по судових справах.

Юрист

ГЕОС, ООО, СК

Будівництво

5 місяців

09.2021 - 02.2022

- підготовка та розробка усіх видів договорів (підр6яд, субпідряд, проектні роботи, оренда та купівля рухомого та нерухомого майна, договори купівлі будівельних товарів);- супровід господарської діяльності компанії;- аналіз чинного законодавства і правової документації; службове і ділове листування;- розробка внутрішньої документації для підприємства (посадові інструкції, положення, накази, в тому числі кадрові, антикорупційна програма);- консультації з питань чинного законодавства співробітників компанії;- супровід трудових відносин на підприємстві;- підготовка листів, претензій контрагентам;- підготовка позовних заяв;- представництво в виконавчій службі;- здійснення аналізу земельної ділянки та/або недобудови на предмет будівництва багатоповерхового будинку або офісного приміщення;- підготовка і подання документів для отримання технічних умов, узгодження висотності будівель.

Керівник юридичного відділу

ЕРНЕРІНГ, ТОВ

Енергетика та Енергоносії

1 рік 6 місяців

02.2020 - 08.2021

  • - підготовка та супровід заключення договір поставки газу та електричної енергії після участі в публічних закупівлях;
  • - написання вимог, скарг у сфері публічних закупівель;
  • - супровід господарської діяльності компанії; - аналіз чинного законодавства і правової документації; службове і ділове листування; - розробка внутрішньої документації для підприємства (посадові інструкції, положення, накази, в тому числі кадрові, антикорупційна програма); - консультації з питань чинного законодавства співробітників компанії; - супровід трудових відносин на підприємстві; - підготовка листів, претензій контрагентам; - підготовка позовних заяв;
  • - представництво інтересів компанії в господарських, адміністративних судах; - листування та представництво в державними органами (ДПІ, Поліція, Пенсійний фонд та інш.); - супровід тендерного відділу (написання документів відповідно до тендерної документації, подання та отримання довідок відповідно до тендерної документації);
  • - надання відповіді на запити Антимонопольного комітету України, НКРЕКП, Оператор ринку;
  • - супровід при перевірці НКРЕКП.

юрисконсульт

БРК ХОЛДИНГ ГРУП

Будівництво

2 роки 4 місяці

07.2017 - 11.2019

- підготовка та розробка усіх видів договорів (підряд, субпідряд, проектні роботи на тепломережі, газопостачання, електропостачання; оренда та купівля рухомого та нерухомого майна, договори купівлі будівельних товарів як з резидентами так з нерезидентами, експедиторські послуги, послуги митних брокера, транспортні послуги, консультаційний послуги та інші. );- супровід господарської діяльності компанії;- аналіз чинного законодавства і правової документації; службове і ділове листування;- розробка внутрішньої документації для підприємства (посадові інструкції, положення, накази, в тому числі кадрові, антикорупційна програма);- консультації з питань чинного законодавства співробітників компанії;- супровід трудових відносин на підприємстві;- підготовка листів, претензій контрагентам;- підготовка позовних заяв;- представництво в виконавчій службі;- листування та представництво в державними органами (ДПІ, Поліція, Пенсійний фонд та інш.);- супровід тендерного відділу ( отримання довідок, аналіз законодавства та тендерної документації);-підготовка документів та супровід при отриманні кредиту на купівлю рухомого майна;-надання відповіді на запити Антимонопольного комітету України.- супровід виробничої компанії по виготовленню електротехнічних шаф, пристроїв;-супровід транспортної компанії;-супровід СТО;-супровід телекомунікаційної компанії.

Юрисконсульт

Юридична компанія АРОУ

Юридичні послуги

1 рік 1 місяць

05.2016 - 06.2017

- підготовка статутних документів юридичних осіб, благодійних організацій, фондів, громадських організацій; - реєстрація та ліквідація юридичних та фізичних осіб в державних органах; - відкриття рахунків в банках; - підготовка документів для отримання виду на проживання; - підготовка документів для отримання дозволу на працевлаштування іноземців; - проходження СЕС при відкритті медичних центрів, стоматологічних кабінетів та лікарів різних спеціальностей; - отримання ліцензії на торгівлю алкоголем та тютюновими виробами, перевезення небезпечних вантажів, охоронну діяльність.

Юрисконсульт

Лаенс Літігейт

Юридичні послуги

1 рік 7 місяців

10.2014 - 05.2016

- підготовка статутних документів юридичних осіб; - реєстрація та ліквідація юридичних та фізичних осіб в державних органах; - відкриття рахунків в банках; - підготовка позовів, заяв, клопотань; - аналіз і підготовка договорів; - підготовка запитів; - реєстрація торгових марок; - бухгалтерська робота: виставлення рахунків, нарахування заробітної плати, підготовка наказів, оплата рахунків через інтернет банкінг, здача звітів; 3) Проект «Відкритий Суд» з березня 2015 року по травень 2016 р.: - зйомка судових засідань; - обробка відео та виставлення на інтернет ресурси; - аналіз і закупівля техніки; - організація заходів.

Юрисконсульт

АБП Консалтинг

Юридичні послуги

3 роки 4 місяці

03.2011 - 07.2014

- підготовка статутних документів юридичних осіб; - реєстрація та ліквідація юридичних та фізичних осіб в державних органах; - відкриття рахунків в банках; - акредитація на митниці; - підготовка документів для отримання виду на проживання; - підготовка документів для отримання дозволу на працевлаштування іноземців.

Ключова інформація

Привіт, я Максим, хочу зміни своє життя та професію. Чому хочу зміни професію? Тому що чим більше в цій сфері працюю, тим менше отримаю задоволення, до того ж оплата праці є не такою як би того хотілось. На сьогоднішній день розглядаю для себе роботу в сфері IT, а саме верстальник сайтів, Front-End розробник. Сфера IT вабить своєю перспективою необмеженого заробітку та працювати з будь-якої точки світу, аби був інтернет та ноутбук. На сьогоднішній день шукаю людину або компанію яка навчить та наддасть можливість залишитись в компанії. Зі свого боку обіцяю докладати максимум зусиль аби стати професіоналом в цій сфері та приносити прибуток компанії.Мій досвід та навички зазначені нижче. Надіюсь ми скоро знайдем одне одного і будемо отримувати від співпраці задоволення та високі прибутки. Освіта:01.09.2004-2007 Економіко-правовий технікум факультет права, диплом молодшого спеціаліста.

01.09.2007-2009 Міжрегіональна Академія управління персоналом факультет права, спеціальність фінансове і банківське право, диплом бакалавра.

01.09.2009-2010 Міжрегіональна Академія управління персоналом факультет права, диплом магістра.

Навчання:Проходив три рази 7-ми денний курс по створенню односторінкового сайту.Проходив двічі двотижневий курс по створенню багатосторінкового сайту.

Пройшов курс по створенню сайтів за допомогою WordPress.

Пройшов тижневий курс з UX/UI дизайну у Figma.

З 01.07.2022 прохожу курс Front-End розробника:

Пройшов курс по HTML та CSS.

Пройшов курс по Flex box та Grid.

Пройшов курс по JavaScript стартовий.

Пройшов курс по JavaScript базовий.

Пройшов курс по JavaScript шаблони.

Пройшов курс по JavaScript ES6.

Пройшов курс по бібліотеці RxJS.

Пройшов курс по JQuery.

Досвід роботи: 10 років юрисконсульт.

Інші навички:·досвідчений користувач Figma, Github, Excel, Photoshop, Windows, Microsoft Office, Liga, ресурси Internet, 1-С;·вміння роботи з офісною технікою.

Приклади робіт:https://taupe-cat-d5e8cf.netlify.app;

https://exquisite-axolotl-04de17.netlify.app

Навчався в 1 закладі

МАУП

право, банківське та фінансове

Киев, 2010

Володіє мовами

Англійська

середній

Сертифікат № 262927 рівень А2, нз campster

Курси, тренінги, сертифікати

Англійська

Киев, 2022

Максим

Верстальник, front-end розробник, тестувальник, Системний адміністратор

Київ

20 000 грн.

35 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 тижні тому