Працював в 1 компанії   16 років 11 місяців

Послуги для бізнесу - інше

Программіст 1С, BAS, BAS corp.

ФОП на 3 групі

Послуги для бізнесу - інше

16 років 10 місяців

08.2007 - до теперішнього часу

Маю багато впроваджень бухгалтерії та зарплати на базі BAS (1С), знання та досвід практик і методології для розробки та впровадження систем бухгалтерського обліку 1С/BAS/7.7 різних конфігурацій.

П'ять років працював у фірмі франчайзі з впровадження програм як консультант, методист, програміст.

Маю досвід доопрацювання конфігурації під потреби компанії: розробка інструкцій та інструментарію з використання програмного забезпечення, технічна підтримка користувачів BAS, використання програмного забезпечення, розробка систем взаємодії BAS зі сторонніми системами; внесення пропозицій по змінах в програмне забезпечення для покращення роботи та автоматизації процесів.

Маю досвід налаштування та доробки програм BAS ( 1С) у наступних галузях: будівництво, транспортні послуги, виробництво, морське агентування, експедування вантажів наземним та морським транспортом, гуртова торгівля, аналізи с/х культур, роздрібна торгівля меблями та ін.

Ось перелік завдань, які виконував :

Доопрацювання завантаження з файлів та серверів - завантаження до програми BAS - довідник працівників, рахунків, Прайс-листів та інших завантажень з файлів.

Розумію налаштування обліку з ПДВ, коригування та виправлення в регістрах накопичення, вирівнювання рахунків, які були не вірно відображені в бухгалтерському обліку.

Налаштування виробництв в сільському хазяйстві, металообробці, послугах та інших виробництв, розподіл постійних загальновиробничих витрат за нормами.

Введення даних нового підприємства - консультування з налаштування облікової політики підприємства, заповнення довідників, введення залишків, запуск комерційної діяльності: видача рахунків, накладних, податкових накладних.

Налаштування повного заповнення звітів по податках у програмі - доопрацювання функціонала програми - документів, руху по регістрах пов'язаних з відображенням фізичних осіб та ФОП у звітах ЗУП, BAS Corp, що не реалізовано у розробника - налаштування лікарняних листів, відпусток, декретних, премій, робота за графіком , внутрішнє сумісництво та інше.

Створення актів та договорів у програмі Fredo (Медок) експорт з BAS, завантажування документів з Fredo.

Перехід на конфігурацію BAS с конфігурацій 1С77, 1С 82, 1С83 з повним перенесенням залишків на рахунках бухгалтерського обліку.

Шукаю віддалену роботу як ФОП 3гр.

Причина пошуку роботи: завершення проєкту.

Ключова інформація

Програмування на мові 1с (BAS), розуміння бухобліку, та законодатства на рівні головного бухгалтера, налаштувань системи бухобліку в 1С, BAS налаштування зарплатних проектів , багатий опит консультування по роботі в програмах

Навчався в 1 закладі

Одеський національний економічний університет

економіст

Одеса, 1994

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вище середнього

Курси, тренінги, сертифікати

Сертіфікат професіонал

Одеса, 2003

Додаткова інформація

Контакти

Якщо телефон не буде в зоні досяжності пишіть повідомлення на Viber або Telegram, відповім протягом дня.

Геннадій

Програміст 1С, BAS, 7.7

Одеса

47 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 дні тому