Працювала в 1 компанії   5 років 10 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Аналітик консолідованої інформації

ПрАТ Оболонь

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 років 9 місяців

09.2015 - 06.2021

Є досвід роботи управляючим магазином мобільних телефонів та аксесуарів з командою 6 підлеглих (3роки), торгового представника .
Обов'язки на останньому місці роботи!!!
Робота у в обліковій системі Дистанційної компанії (далі ДК) та головного офісу ПрАТ Оболонь:1С7 та 1С 8, робота в програмах
SalesWorks,АО,БАД, та інші.Контроль та супровід вивантаження даних з облікової системи ДК в центральну базу даних(далі ЦБД) ПрАТ Оболонь(залишки на складах дк,продажі,дебіторська заборгованість ітд),звірка даних між дк та цбд(усунення виявлених розбіжностей).Подготовка та подання різного виду звітів ( переважно фінансові)по запиту від керівництва ПрАТ Оболонь. Перевірка збереження товарів згідно норм заводу та інвентаризація складів дк.Виконання різноманітних службових записок,які стосуються фінансової компенсації по маркетинговим договорам,акти заміни та повернення продукції, внесення в в цбд та облікову систему дк нових торгових точок, закріплення та пере закріплення торгових точок між торговою командою(далі ТК), створення маршрутних листів для тк, оформлення документів по працевлаштуванню співробітників, навчання тк користуватися програмою в кпк,супровід та вирішення різноманітних проблем та питань в процесі роботи тк.
Нарахування податків тк. Робота з операторами мобільного зв'язку, облік корпоративних номерів,контроль доцільності використання корпоративного зв'язку,та багато іншого.

Навчалась в 1 закладі

Київський оптико- механічний технікум

Медичні оптичні та оптико- електронні прибори та системи

Київ, 2007

Юлія

Аналітик консолідованої інформації

Київ

Готовий переїхати: Васильків

20 000 грн.

36 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому