Працював в 4 компаніях   31 рік

IT, Банки, Промисловість та Виробництво

Інженер-програміст

Proxima Research International

IT

9 років

06.2015 - до теперішнього часу

Інтеграція систем між базами даних PostgreSQL-FireBird, PostgreSQL-Oracle.

Робота в команді розробників програмного забезпечення над проектами з комплексної автоматизації обліку аптечних мереж : "Програмний комплекс Аптека 3", (середовище розробки: Delphi 10.2 , база даних: PostgreSQL (Backend developer) , Система контролю версій: Git. Jira, Scrum.

Робота в команді розробників програмного забезпечення над проектами з комплексної автоматизації обліку аптек та аптечних мереж : "Програмний комплекс Аптека 2", "Фармзамовлення Аптека" (середовище розробки: Delphi 2010, база даних: Firebird 2.5, Система контролю версій: Git Assembla, Scrum.

Провідний програміст

Приватне підприємство «Градієнт-сервіс» м. Маріуполь

IT

15 років 7 місяців

11.1999 - 06.2015

Розробка, впровадження та супровід білінгової системи обліку розрахунків із населенням «Абонент-населення» (СУБД «FireBird», Delphi 7) для підприємств теплокомуненерго. Система успішно експлуатувалася на 2 підприємствах України.
Розробка, впровадження та супровід білінгової системи обліку розрахунків із населенням «Абонент-населення» для підприємств водоканалізаційного господарства. Система успішно експлуатувалася на багатьох підприємствах України з кількістю абонентів від 2.5 тис. до 180 тис. абонентів (СУБД «FireBird», Delphi 7). У стислі терміни система адаптована для обліку розрахунків за послуги з вивезення твердих побутових відходів. Досвід віддаленого впровадження та супроводу.
Постановка, розробка, впровадження та супровід білінгової системи обліку розрахунків із підприємствами «Абонент-підприємство» для підприємств водоканалізаційного господарства. (СУБД "FireBird", Delphi 7)

Начальник відділу інформаційних технологій.

відділення банку "Україна"

Банки

3 роки 1 місяць

09.1996 - 10.1999

Загальне керівництво відділом.
Адміністратор інформаційної безпеки банку
Адміністрування засобів системи електронних платежів.
Адміністрування програм операційного дня банку та програм звітності перед НБУ.
Адміністрування локальної мережі
Досвід переведення бухобліку банку на міжнародні стандарти обліку та звітності.
Розробка додаткових модулів розрахунку та звітності для аналізу діяльності відділень банку (СУБД «Paradox», FoxPro 2.0 for Dos)

Розробник програмного забезпечення

АЗОВСТАЛЬ, ПАО, МК

Промисловість та Виробництво

3 роки 1 місяць

08.1993 - 09.1996

Робота з модулями автоматизованої системи управління виробництвом "Договора", "Відвантаження", "Оплата" (main-frame СУБД Adabas, мова запитів Natural, мова програмування PL/1).
Розробка «шлюзу обміну» між main-frame IBM та персональними комп'ютерами та АРМа «Збут продукції» для відділу збуту та відділу зовнішньо-економічних зв'язків комбінату (СУБД Paradox)

Ключова інформація

PostgreSQL

FireBird, InterBase

SQL

Delphi

Git

Jira

Assembla

Навчався в 1 закладі

Донецький державний університет

Математичний/математика

Донецьк, 1993

Володимир

Sql-developer, Delphi-developer

Київ

2 000 $

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 тижні тому