Ключова інформація

Я - наполеглевий та цілеспрямований студент, який вивчає галузь веб-розробки для свого майбутнього працевлаштування, та подальшого розвитку у цій сфері. Я вважаю що саме навчання надає можливості у цій галузі для розвитку та подальшої побудови кар'єрного шляху. Під час навчання отримав дуже цінний опит ТімЛіда та Скрам-Майстера на командних проєктах з іншими студентами. Саме це дало можливість мені відкрити у собі нові софт скіли та хард-скіли, завдяки яким мені стало легше працювати. Також маю комерційний досвід - під час якого я навчився працювати з замовником та використав свої знання HTML, CSS, JavaScript and React. Основні навички які я можу виділити - це написання валдіного та семантичного коду, завдяки якому читання коду стає не лише легшим, а й зрозумілішим. Стикаючись при розробці з проблемами я намагаюсь їх структуровано вирішувати та навчатись на них. Працюючи у команді - завжди підтримую позитивну обстановку та намагаюсь допомагати іншим, бо саме це створює гарні відносини під час роботи. Я завжди відкритий до спілкування та пропозицій, ось мої контакти:
e-mail: unded4me@gmail.com
telegram: @vladyslav_zhyr

Навчався в 1 закладі

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Факультет інформаційних технологій/Інженерія програмного забезпечення

Київ, 2027

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Курси, тренінги, сертифікати

GoIT fullstack web developer

Київ, 2023

Навчаюсь на курсах я освоїв базові знання розмітки (HTML) та стилів (CSS) та мову програмування JavaScript. На базі цих знань я почав вивчати React фреймворк для подальшої роботи в ньому. В даний момент почав вивчення Node.js для знань бек-енду. Також під час навчання отримав цінні навички роботи в команді та лідерства. Під час командних проєктів займав провідні ролі, такі як Team Lead та Scrum-master. Це дало мені не лише можливість себе проявити, а й отримати нові навички та розвити вже наявні.  

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Основне моє захоплення - це програмування. Починаючи зі школи, мене став дуже цікавити цей напрямок. Більш за все мені подобається те, що ця галузь не має меж для розвитку і для того щоб бути спеціалістом - треба завжди навчатись.

Владислав

Junior Frontend Developer

Київ

18 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому