Працювала в 5 компаніях   11 років 3 місяці

Промисловість та Виробництво

Майстер зміни 5 розряду Масло цеху

ТДВ Яготинський Маслозавод

Промисловість та Виробництво

3 роки 4 місяці

12.2020 - до теперішнього часу

Приймання вершків згідно накладних з подальшим оформленням документації. Контроль вхідної сировини згідно технологічних інструкції (фізико-хімічні та органолептичні показники).Контроль всього технологічного процесу від миття обладнання перед початком виробництва, отримання сировини, пастеризації, збивання, пакування до передачі готового продукту через систему КУГУАР в реалізацію. Ведення цехових журналів, звітної документації, контроль балансу по цеху. Дотримання санітарії та гігієни. Організація роботи персоналу, що знаходяться на зміні, а саме: Два апаратника пастеризації П’ять укладальників пакувальників. Один налагоджувальник устаткування. Один вантажник. Один лаборант. Замовлення і контроль використання допоміжних, миючих та таропакувальних матеріалів. Співпраця з іншими підрозділами у межах компетенції посадової інструкції. Проведення інвентаризацій та допомога начальнику цеху у веденні життєдіяльності підрозділу.

Майстер зміни 5 розряду Цех Великого Молока

ТДВ Яготинський Маслозавод

Промисловість та Виробництво

2 місяці

10.2020 - 12.2020

Контроль вхідної сировини згідно технологічних інструкції (фізико-хімічні та органолептичні показники).Контроль всього технологічного процесу від миття обладнання перед початком виробництва, отримання сировини, пастеризації, збивання, пакування до передачі готового продукту через систему КУГУАР в реалізацію.Ведення цехових журналів, звітної документації, контроль балансу по цеху.Дотримання санітарії та гігієни.Організація роботи персоналу, що знаходяться на зміні, а саме:Два апаратника пастеризаціїДва укладальників пакувальників.Один налагоджувальник устаткування.Два вантажники.Один лаборант.Замовлення і контроль використання допоміжних, миючих та таропакувальних матеріалів.Співпраця з іншими підрозділами у межах компетенції посадової інструкції.

Майстер зміни Масло цеху 4 розряду

ТДВ Яготинський Маслозавод

Промисловість та Виробництво

2 роки 4 місяці

06.2018 - 10.2020

Приймання вершків згідно накладних з подальшим оформленням документації.Контроль вхідної сировини згідно технологічних інструкції (фізико-хімічні та органолептичні показники).Контроль всього технологічного процесу від миття обладнання перед початком виробництва, отримання сировини, пастеризації, збивання, пакування до передачі готового продукту через систему КУГУАР в реалізацію.Ведення цехових журналів, звітної документації, контроль балансу по цеху.Дотримання санітарії та гігієни.Організація роботи персоналу, що знаходяться на зміні, а саме:Два апаратника пастеризаціїП’ять укладальників пакувальників.Один налагоджувальник устаткування.Один вантажник.Один лаборант.Замовлення і контроль використання допоміжних, миючих та таропакувальних матеріалів.Співпраця з іншими підрозділами у межах компетенції посадової інструкції.

Апаратник Пастеризаційних Установок

ТДВ Яготинський маслозавод

Промисловість та Виробництво

7 місяців

11.2017 - 06.2018

Приймання вершків, контроль процесу пастеризації згідно технологічних інструкцій, контроль СІР мийки обладнання задіяного в технологічному процесі з подальшим документуванням в журнали, графіки термограми. Підтримка санітарного стану.

Укладальник пакувальник

ТДВ Яготинський Маслозавод

Промисловість та Виробництво

4 роки 8 місяців

03.2013 - 11.2017

Пакування готового продукту в транспортну упаковку, контроль термінів споживання, партій, відповідності маркування пакувальних матеріалів. Підтримка санітарного стану виробничого приміщення.

Навчалась в 1 закладі

Школа

Кам'яне, 1996

Володіє мовами

Українська

вільно

Валентина Петрівна

Майстер зміни (Додатково розгляну інші вакансії)

Яготин

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота

Оновлено 2 тижні тому