Працював в 4 компаніях   24 роки 2 місяці

Недержавні організації / NGO, Видавництва та Поліграфія, Державний сектор

Водій ( driver )

Handicap International

Недержавні організації / NGO

1 рік 1 місяць

05.2023 - до теперішнього часу

Керування транспортними зазобами організації, догляд за авто, дотримання стандартів організації та правил дорожнього руху України. Економія паливо мастильних матеріалів.

Водій ( driver)

ACTED NGO

Недержавні організації / NGO

2 місяці

10.2022 - 12.2022

Керування транспортними засобами організації дотримання правил і стандартів організації дотримання ПДД. Бережне ставлення до авто, економія ПММ.

Соціальний працівник

Волонтери студія 13

Видавництва та Поліграфія

6 років 9 місяців

11.2015 - 08.2022

Займався вирішенням соціальних питань вразливих груп населення, ВПО, організовував работу з догляду та підтримки людей похилого віку, людей зобмеженими можливостями, визначення умов життя та рівня псіхофізичних особливостей літніх людей, розробка плану допомоги, облік наданих послуг написання звітів щодо виконаної работи, тощо.

Старший інспектор

ГУМВС України м. Харкова

Державний сектор

15 років 10 місяців

11.1999 - 09.2015

Постійний член комісії з вирішення соціальних питань співробітників органів внутрішніх справ, соціальний патронаж, сімей загиблих співробітників органів внутрішніх справ, пенсіонерів та ветеранів. Осіб відбувших покарання. Розробка і реалізація соціальних програм. Налагоджування довгострокових зв'язків з організаціями державними установами, підприємцями для більш ефективної реалізації програм соціальної допомоги.

Ключова інформація

Маю великий досвід праці з людьми різних вікових категорій і соціальних груп. Вміння працювати з вразливими групами населеня, людьми з обмеженими можливостями, визначати їх потреби, встановлення зв'язків та їх підтримання в грамадах та з представниками ВПО. Знання етичних стандартів в гуманітарному секторі. Вміння прцювати в стресових сітуаціях. Високий рівень дипломотичності, швидко навчаюсь. Знання законодавства України в соціальній сфері.

Навчався в 2 закладах

Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди

Право

Харків, 2007

Харківський автотранспортний технікум ім С. Ордженікідзе

Організація перевезень

Харків, 1998

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вище середнього

Українська

вище середнього

Додаткова інформація

Про мене

Відкритий до іновацій, у складній ситуації здатний прийняти рішення, хоча віддаю перевагу командній работі в якій є взаємодія і конструктивне обговорювання проблеми з колегами. Можу однаково добре справлятися з поставленим завданням як у команді, де є чіткі інструкції, так і на проектах, де вітаєтся прояв інеціативи. Своєю сильною стороною вважаю навичку довгострокового планування- намагаюся завжди виконуваи поставлене завдання якісно та у встановлений термін.

Роман

Соціальний працівник

Полтава

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому