Працював в 3 компаніях   1 рік 6 місяців

Інше, Інтернет, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

Retoucher

PixelShot

Інше

7 місяців

03.2024 - до теперішнього часу

Ретушер

Kasta

Інтернет

5 місяців

10.2023 - 03.2024

Завдяки KASTA Production я отримав найцінніший досвід роботи із найрізноманітнішими замовленнями в сфері обробки як предметної так і модельної фотографії в стислих дедлайнах.

Найчастіше за все я отримував замовлення на ретуш від Українських брендів та магазинів одягу/прикрас/аксесуарів. Маю багато задоволених клієнтів і кейсів виконаних робіт для свого портфоліо)

Ретушер

Fiverr

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

3 місяці

06.2023 - 09.2023

Підпрацьовую на фрилансі в сервісі Fiverr. Частіше за все виконував завдання пакетної обробки портретної ретуші, б'юті і предметної ретуші карток товарів для інтернет магазинів.

Наразі шукаю фулл-тайм роботу. Бажано віддалену.

Ключова інформація

Hard skills: Вмію працювати з Adobe Photoshop, Lightroom, Luminar Neo. Також добре працюю в Figma. Знаю безліч технік, такі як видалення фону чи конкретних об'єктів з фото, видалення дефектів, реставрування старих пошарпаних фото. Володію колірною теорією, тому і добре роблю колірну корекцію, також володію основами композиції, світла та тіні. Вмію робити стекінг, та пакетну обробку зображень. Добре знаюся в предметній, портретній, та б'юті ретуші.

Soft skills: Самодисципліна, самосвідомість, самомотивація, вміння вчитись, терпіння, відповідальність, стійкість, спостережливість, впевненість у собі, здатність до контекстуалізації, позитивний настрій, критичне мислення, творчий підхід до розв'язання задач, залученість, комунікабельність, організованість, вміння аналізувати задачу, відвертість, вміння делегувати повноваження, вміння спілкуватись, вміння налагоджувати стосунки, вміння працювати в команді, міжособистісне спілкування, вміння залучено слухати, емпатія та співчуття.

Навчався в 1 закладі

Державний університет телекомунікацій

Комп'ютерні науки

Київ, 2022

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Курси, тренінги, сертифікати

Основи дизайну

2023

Основи композиції, кольорознавство, типографія, основи стилістики та дизайн-процесу.

Графічний дизайн. Композиція

2023

Композиція та її типи, виразні засоби композиції, закони композиції, гештальт в дизайні.

Робота з Figma

2023

Фігури та ефекти, монтажні області та фотографії, робота з текстами, верстка тексту, авторозмітка та компоненти, прототипування та автоматизація.

Робота з Photoshop

2023

Верстка тексту, робота з кольором, засоби малювання, робота з шарами, робота з векторними формами, фільтри та ефекти, засоби пришвидшення роботи, колажування, виділення тла з зображень, робота з мокапами, світлова картина в дизайні, колірна корекція, підвищення якості зображення, ретуш.

Додаткова інформація

МОЄ ПОРТФОЛІО

https://www.behance.net/df6b3944

https://www.behance.net/df6b3944

https://www.behance.net/df6b3944

Свій розділ

ОФІСА! Ейчари, Будь ласка, не витрачайте свій дорогоцінний час на нав'язування мені своєї безаналогової "роботи/вакансії", ДЯКУЮ!

Іван

Ретушер

Київ

23 роки

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому