Працювала в 1 компанії   6 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар холодного цеху

ConcreteBar

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

07.2025 - до теперішнього часу

  • Приготування страв холодного цеху згідно з рецептурами
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Взаємодія з іншими працівниками та підрозділами
  • Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування
  • Організація робочого місця та підтримання порядку

Ключова інформація


  • Приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю продукції
  • Дотримання рецептур та технологій
  • Участь у розробці нових страв

Навчалась в 1 закладі

Полтавський державний аграрний університет

туризм

2028

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Емма Романівна

Кухар

Полтава

20 000 грн

19 років

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота

Оновлено 1 місяць тому