Працював в 2 компаніях   25 років 3 місяці

Охорона та Безпека

Начальник отдела

Служба безпеки України

Охорона та Безпека

25 років 2 місяці

09.1994 - 11.2019

Маю досвід роботи управлінської діяльності, набутий під час проходження військової служби на керівних посадах (понад 13 років, із них: у режимно-секретному підрозділі (далі-РСП) - більше 3 років, з них 2 роки на посаді керівного складу, 5 - у підрозділах охорони, 2 - у мобілізаційному підрозділі та понад 10 років в Галузевому державному архіві СБУ (з них: 5 - на керівній посаді).

Маю практичні навички роботи (14 років) у сфері мобілізаційної підготовки та проведення мобілізації, а також маю певний досвід роботи у питаннях організації та порядку ведення мобілізаційного діловодства, оскільки у службовій діяності здійснював заходи з розробки, коригування, оновлення та погодження документів мобілізаційного плану ( Літер «М»), а також інших документів за цією тематикою (свого часу виконував обов'язки як керівника такого підрозділу (2 роки)

  • довідково:
  • проходив курси підвищення кваліфікації для керівників мобілізаційних підрозділів ЦУ СБУ у Національній Академії СБУ (2005 р.) та навчальних курсах на базі Управління з питань надзвичайних ситуацій у м. Києві (2006 та 2008 р.р.).
  • маю практичний досвід роботи (11 років) з питань організаціїї охорони режимних об'єктів СБУ (адміністративних будівель (службових приміщень), як у складі самостійного підрозділу, так і у складі РСП, із них - 5 років роботи управлінської діяльності, зокрема, останню у цьому напрямку роботи обіймав посаду заступника начальника підрозділу охорони режимного об'єкту, з чим твердо обізнаний з порядком організацією охорони таких об'єктів, а саме:
  1. здійснення практичних заходів із забезпечення пропускного режиму (у. т.ч. із застосуванням системи санкціонованого доступу та фукнкцією контролю), а також проведення певного комплексу заходів (організаційні питання, у т.ч. і технічного характеру із використанням системи відеонагляду;
  2. розрозбляв та готував внутрішню службову документацію, зокрема: інструкції про порядок допуску осіб для проходу на об'єкт, заїзду/виїзду автотранспортних засобів, табель постів, окремі внутрішні інструкції, посадові інструкції, тощо

Начальник відділу

Служба безпеки України

Охорона та Безпека

25 років 2 місяці

09.1994 - 11.2019

Маю тверді теоретичні знання та практичні навички у наступних напрямках роботи, а саме:

  • у питаннях, що стосуються порядку організації та роботи з ведення безпосередньо як секретного (організація режиму секретності) так і несекретного діловодства (документального забезпечення), зокрема, твердо обізнаний з порядком:
  • підготовки документів, їх оформленням;
  • комплектації та реєстрації вхідної/вихідної кореспонденції, у т.ч у СЕД;
  • опрацювання документів, попередній їх розгляд;
  • веденням обліку нормативно-правових та розпорядчих актів (далі-НПА), їх користуванням, зберіганням, передачі у тимчасове користування (ознайомлення з ними);
  • копіюванням документів, процедури знищення МНІ, у. т.ч. і таких, що мають грифи обмеження доступу;
  • користуванням та зберігання МНСІ, їх облік;
  • формування номенклатури справ установи;
  • розробки та підготовки різних проектів НПА та документів за тематикою РСП (порядок доступу, плани заходів на ОП, внутрішніх та посадових інструкцій тощо), а також проектів НПА та інших документів за тематикою роботи у сфері архівної справи;
  • обізнаний з порядком відвідування (організаційні питання) режимних об'єктів іноземними делегаціями (групами чи окремими іноземцями);
  • маю досвід роботи з розробки внутрішньо-обєктової Інструкції, відповідних планів на особливий період, підготовкою службової документації, тощо.
  • твердо обізнаний та маю конкретний практичний досвід роботи (10 років) у частині із забезпечення роботи (організаційні питання) Експертних комісій з питань таємниці (далі-ЕК) та роботи комісій підрозділів ЦУ, закладів та установ СБУ із роботи зі службовою інформацією (відбір та підготовка документів, у т.ч і архівних матеріалів на розгляд таких комісій, складання протоколів, інформування, тощоМ
  • Маю певний досвід та практичні навички роботи у сфері архівної справи, з чим твердо обізнаний з порядком:формування, користування та веденням обліку архівних документі;передачі/приймання документів на архівне зберігання;складанням архівних описів справ;складанням актів для вилучення та знищення документів у звязку із закінчення строків їх зберіганняпроведенням науково-технічного опрацювання архівних документів,попередньо проведення еспертизи цінності для подальшого внесення пропозицій на розгляд ЕК, ЕПК.
  • Останнє місце роботи (вересень 2022-червень 2023):
  • філія “Укрексімбанк” у м. Києві (можу надати рекомендований лист від керуючого філією) по посаді головного спеціаліста Служби охорони (передбачено штатним розкладом - 1 посада), відповідаючи за організацію охорони (фізичної, технічної) у банківській установі.
  • Одними із головних завдань, що ставилися для виконання по посаді є:
  • - організація та контроль за пропускним режимом та дотриманням внутрішньо-об'єктового режиму у банківській установі;
  • - організація із забезпечення необхідним оснащенням об'єктів банку (також її відділень) технічними засобами охорони, системою відеоспостереження, системою санкціонованого доступу, засобами технічної охорони;
  • - контроль за охоронної сигналізації, систем контролю доступу та системами відеоcспостереження;
  • - реагування у випадках технічних несправностей в охоронному устаткуванні чи у випадку скоєння надзвичайної події на об'єктах банку.

довідково:

  • наданий допуск до державної таємниці на попередньому місці служби мав за формою 2;

Ключова інформація

Проходив службу у різних структурних підрозділах СБУ, у звязку з чим обізнаний, у т.ч. із роботою режимно-секретного підрозділу, мобілізаційною роботою, роботою у сфері архівної справи, а також з організацєю охорони адміністративних будівель (режимних обєктів, пропускний режим).

Навчався в 1 закладі

Київський національний університет культури та мистецтв

“Бібліографія та бібліотекознавство” Кваліфікація:“Бібліотекознавець, менеджер інформаційних систем та технологій”

Киев, 2002

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

• - українська-вільно, отримав Державний сертифікат щодо підтвердження рівня володіння державної мов

Курси, тренінги, сертифікати

навчання з питань пожежної безпеки, посвідчення про проходження навчання з питань пожежної безпеки, видане Дочірнім підприємством навчально-курсовим комбінатом АТВТ ПІВДЕНАТОМЕНЕРГОБУД», протокол засідання комісії від 09.11.2022 №11Б-130-22).

Київ, 2022

щодо дій особового складу у разі виникнення надзвичайних ситуацій або в умовах военного стану

Київ, 2006

навчальні курси на базі Управління з питань надзвичайних ситуацій у  м. Києві (2006 та 2008 р.р.). 

курси підвищеня кваліфікацій для керівників мобілізаційних підрозділів ЦУ СБУ

Киев, 2005

курси підвищення кваліфікації для  керівників  мобілізаційних підрозділів ЦУ СБУ у Національній Академії СБУ;

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

володію комп’ютерними програмами Windows MS: Office, Excel, Visio, Outlook, IT-Interprise.

Viktor

Начальник сектору/відділу

Київ

25 000 грн.

50 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому