Працював в 6 компаніях   25 років 2 місяці

Торгівля роздрібна / Retail, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво, Автомобільна промисловість та Автобізнес, Державний сектор

Директор з логістики

Папірус, ГК

Торгівля роздрібна / Retail

14 років 11 місяців

01.2008 - 12.2022

Експерт у галузі складської і/або транспортної логістики. Наявні скіли у виробництві (металообробка, хімічне і харчове виробництво).

Імпорт, внутрішні постачальники, власна фабрика, експорт, мережі (Метро, Ашан, Епіцентр К і т.п.), дилери, опт, кінцеві споживачі, Інтернет магазин (дропшипінг).

Створення транспортної і складської логістики (з нуля): автопарк (50+ вантажних авто від 1,5т. До 20т.), склади і комплекси (10000+м2).

Створення, проектування, оснащення, персонал, бюджет, тендери, ОП, ПБ.

Логістично складський комплекс: 8100м2, 5000 палетомісць зберігання, як на фронтальних так і набивних стелажах, мезонінна конструкція до 20000 SKU

Створення системи WMS на базі 1С, автоматичне нарахування ЗП по тарифам.

Створення системи TMS на базі 1С + мобільний додаток для водіїв, автоматична тарифікація по додатку.У підпорядкуванні було до 150 працівників.

Як консультант, приймав участь у створенні сучасних логістичних комплексів Інтернет магазинів:

https://epicentrk.ua/ua/shop/

https://rozetka.com.ua/

https://www.flagman.kiev.ua/ , і т.п.

Керівник логістичного відділу

Рідна марка, ГК

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 місяців

05.2007 - 10.2007

Начальник відділу логістики

Євросеть, філія Східна Європа

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки

03.2005 - 03.2007

Працював з перших днів заснування компанії в Україні.У підпорядкуванні 70 осіб; доставка товару та ТМЦ по 117 містам України на 650 торгових точок. На цій посаді виконував такі функції:1. Організовував раціональне використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів на забезпечення даних послуг.2. Контролював та оптимізував витрати відділу доставки та транспорту.3. Розробляв річні, квартальні, місячні та оперативні плани-графіки транспортних перевезень на основі графіків відвантажень ГО та планів розвитку.4. Організовував та впроваджував централізовані між організаційні та внутрішньо організаційні перевезення.5. Визначав потребу та проводив розрахунки на необхідні транспортні засоби, ремонтне обладнання та запасні частини згідно з бюджетом.6. Здійснював керівництво передачею матеріальних ресурсів складу філії і передачу товару на торгові точки філії.7. Забезпечував контроль за раціональним використанням транспортних засобів відповідно до встановлених норм їх вантажопідйомності та місткості.8. Організовував довідково-інформаційну роботу у відділі про вантажі, що прибувають та відправляються, терміни доставки, умови перевезення та інші питання перевізних та вантажно-розвантажувальних операцій.9. Розробляв, здійснював та контролював виконання заходів, що забезпечують скорочення простою транспорту під вантажними операціями та раціональне використання транспортних засобів.10. Керував розробкою впровадження заходів щодо ліквідації та попередження не збереження вантажів при перевезеннях.11. Проводив за планом моніторинги транспортних компаній та компаній постачальників ПММ.12.Здійснював політику взаємодії із суміжними підрозділами.13. Розробляв прогресивні форми оплати праці.14. Контролював дотримання працівниками відділу виробничої та трудової дисципліни, виконання ними посадових інструкцій, правил та норм з охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та пожежної безпеки.

Механік автотранспорту

ПП Білоус

Промисловість та Виробництво

2 роки 3 місяці

11.1999 - 02.2002

Виробництво і реалізація меблів.

У підпорядкуванні до 10 осіб, доставка готової продукції як по роздрібній мережі, так і доставка клієнтам додому; повне технічне переозброєння, заміна автопарку.

Механік автотранспорту

ПНВП Колосок

Автомобільна промисловість та Автобізнес

1 рік

10.1998 - 10.1999

У підпорядкуванні до 3 осіб, ремонт та технічне обслуговування автомобілів ( ДВС, КПП, трансмісія, ходова, авто електрика )

Механік автомобільного гаража Укравтодор

ЩЕД 623, Упродор №9

Державний сектор

4 роки 1 місяць

05.1994 - 06.1998

У підпорядкуванні до 40 осіб мета роботи: обслуговування дорожньою технікою ділянки дороги Київ-Одеса.

Ключова інформація

• Стаж водія 30+ років ( А, В, С ).

• Організаторські здібності.

• Володіння ПК (Microsoft Office , 1C: V8 + WMS + TMS, 1C: V7, SAP тощо… досвідчений користувач.

• Неодноразово проходив тренінги: логістика, доставка, тайм-менеджмент, тренінг із психології, ISO: 9001…

Лідерські навички, чесність, комунікабельність, цілеспрямованість, пунктуальність, відповідальність, ініціативність, працьовитість, творчий підхід до роботи, оптимізація будь яких процесів.

Професійно займався легкою атлетикою і ще багатьма видами спорту. Наразі виглядаю так:

https://www.facebook.com/reel/918590082956071

Навчався в 1 закладі

Житомирський автомобільно-дорожній коледж Національного транспортного університету

Дорожні машини і механізми/механік з експлуатації і ремонту

Житомир, 1994

Віктор Євгенійович

Керівник відділу логістики, виробництва, складу.

Васильків

35 000 грн.

53 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому