Працював в 1 компанії   14 років 8 місяців

Промисловість та Виробництво

Директор приватного підприємства

ТОВ ВПП Техєлектропромремонт

Промисловість та Виробництво

14 років 7 місяців

02.2005 - 09.2019

Роботи виконував в якості директора і начальника дільниці підприємства на таких об'єктах як ПАТ "ДНІПРОСПЕЦСТАЛЬ" (відділ Головного Енергетика) 15 років, ПрАТ "Коксохім", "Запоріжвогнетрив", "Укрграфіт", "Дніпроенерго", КНП "Міська лікарня №6" Запорізької Міської Ради та ін.

Ключова інформація

Організація стабільної роботи підприємства, управлінні структурними підрозділами, контролем виконання заходів.У перспективному плануванні діяльності підприємства з розумінням кінцевих цілей і завдань.Участь у розробленні технічної документації з проведення технічного обслуговування, поточних і капітальних ремонтів, складанні відомості дефектів, кошторисної та виконавчої документації;В організації та проведення капітальних, поточних ремонтів на енерго - електро та інших інженерних об'єктах; У проведенні робіт з модернізації внутрішнього, зовнішнього та оборотного водопостачання, вентиляції та кондиціонування підприємств;У проведенні робіт з технічного обслуговування та переоснащення електропостачання, верстатного парку, внутрішнього і зовнішнього освітлення замовника.

З 2020 року на посаді інженера будівельника в бюджетній сфері виконував роботи у забезпеченні лікарень киснепостачанням з будівництвом автономних Кисневих Станцій.У забезпеченні об'єктів резервним електроживленням з встановленням Дизельних Електричних Генераторів потужністю до 500 КВа,Участь і проведення тендерних закупівель, ведення переговорів із замовниками та виконавцями (підрядниками);

Володіння офісними програмами.

Маю практичні навички зварювальника (дугове та пів-автоматичне зварювання), слюсаря по збиранню м/к конструкцій; слюсаря з ремонту засувок, трубопроводів. Досвід у виконанні загально-будівельних робіт.

До 2022 року мав свою міні-майстерню з виготовлення на замовлення виробів з металу та дерева : альтанки, забори, лави, гойдалки, мангали … зараз ВПО.

Навчався в 1 закладі

Нижегородське вище військове будівельне командне командне училище.

Інженер з будівництва та експлуатації будівель і споруд.

Ніжний новгород, 1991

Курси, тренінги, сертифікати

Кошторисна справа + АВК - 5

Запоріжжя, 2020

2020 пройшов навчання в навчальному центрі "Бізнес клас" за курсом "Кошторисна справа + АВК - 5" з отриманням сертифіката.

Додаткова інформація

Інше

Прагнення до розвитку та професійного зростання.

Хобі - Риболовля , художня ковка.

Наявність прав і авто

Сергій Петрович

Інженер будівельник

Київ

55 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому