Працювала в 2 компаніях   18 років 8 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс)

Юрисконсульт

ТОВ "Маріупольська птахофабрика"

АПК (Агропромисловий комплекс)

6 років 6 місяців

11.2017 - до теперішнього часу

Фахівець у галузях корпоративного, земельного, трудового, цивільного, господарського права. Маю досвід представництва інтересів роботодавців у судах понад 17 років. За період роботи успішно організовані та проведені загальні збори учасників товариств, здійснено збільшення/зменшення статутного капіталу суб’єктів господарювання, зміна організаційно-правової форми, місця знаходження, найменування, органів управління, у тому числі товариств з обмеженою відповідальністю, фермерських господарств. Робота з державними реєстрами. Підготовка та подання документів для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно (право власності, право оренди (суборенди), емфітевзису, постійного користування), супровід оформлення спадщини, робота з державними реєстрами. Досвід успішного ведення судових справ в сфері земельних відносин.

Юрисконсульт

ТОВ "Агросервіс",

АПК (Агропромисловий комплекс)

12 років 1 місяць

10.2005 - 11.2017

Фахівець у галузях корпоративного, земельного, трудового, цивільного, господарського права. Маю досвід представництва інтересів роботодавців у судах понад 17 років. За період роботи успішно організовані та проведені загальні збори учасників товариств, зміна організаційно-правової форми, місця знаходження, найменування, органів управління, у тому числі товариств з обмеженою відповідальністю, фермерських господарств. Робота з державними реєстрами. Підготовка та подання документів для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно (право власності, право оренди (суборенди), емфітевзису, постійного користування), супровід оформлення спадщини, робота з державними реєстрами. Досвід успішного ведення судових справ в сфері земельних відносин.

Ключова інформація

Активна, уважна, відповідальна.Вміння взаємодіяти з людьми різного характеру.Гнучкість та вміння адаптуватись під змінювані умови та ситуації.Вміння планувати та організовувати робочий час.Уважність до деталей і точність у виконанні поставлених задач.Робота на результат.Навички спілкування з державними органами та інстанціями. Навички складання процесуальних документів.Вміння працювати з державними реєстрами.Аналітичні здібності, критичне мислення. Стресостійкість, відповідальність, чесність, цілеспрямованість, спостережливість, пунктуальність, дисциплінованість.

Навчалась в 1 закладі

Донецький національний університет імені Василя Стуса

економіко-правовий/ правознавство

Донецьк, 2007

Володіє мовами

Українська

вільно

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

категорія В, В1

Тетяна

Юрист, відділ кадрів. помічник керівника. менеджер

Київ

40 000 грн.

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому