Працювала в 2 компаніях   13 років 4 місяці

Торгівля роздрібна / Retail

Регіональний менеджер

Аврора

Торгівля роздрібна / Retail

9 років 2 місяці

01.2013 - 03.2022

Контроль роботи магазинів на ввіреній території. Сумська область 52 ТТ і Київська область 22 ТТ. Кількість підлеглих до 400 чоловік. Відкриття магазинів з 0, а також безперебійна робота вже існуючих ТТ. Виконання плану продажів, контроль викладки товару і цінників, проведення інвентаризацій. Переговори з орендодавцями і контролюючими органами. Підбір, навчання і звільнення персоналу. Проведення Zoom конференцій з адміністраторами, територіальними менеджерами і керівництвом щодня. Звітність в 1С за використані підзвітні кошти і проїзд на авто. Звітність для керівництва в Excel, заповнення гугл форм з показниками ТТ. Вирішення нагальних хоз. питать( електрик, сантехнік і т.д.). Пошук нових приміщень під розширення мережі.

Старший продавець

Watsons Україна / ДЦ Україна ТОВ

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки

10.2008 - 10.2012

Відкриття- закриття магазину, інкасація, прийом товару, інвентаризація товару, контроль роботи персоналу, графік роботи персоналу.

Ключова інформація

Розвиток мережі магазинів, Роздрібні мережі

Навчалась в 1 закладі

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка

Викладач фізики та математики ( магістр)

Суми, 2008

Володіє мовами

Англійська

базовий

Додаткова інформація

Про себе

Відповідальна, пунктуальна, стресостійка, чесна і справедлива. Є характеристики з обох місць роботи. Шкідливих звичок не маю. Готова працювати в режимі багатозадачності. Є авто Hyundai Tucson( газ). Закінчила курси в міжнародному інституті LINK, проходила навчання на платформі Laba. За час роботи проходила різні тренінги, проходила поліграф. В даний час вивчаю англійську мову.

Галина

Регіональний менеджер

Суми

30 000 грн.

38 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 години тому