Працював в 1 компанії   2 роки 3 місяці

Торгівля роздрібна / Retail

Начальник АЗС

ПІІ "АМІК УКРАЇНА"

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 2 місяці

04.2022 - до теперішнього часу

Ключова інформація

Полос Вячеслав Олександрович
Вік: 25 років, Одружений
м.Київ
Телефон: 073 265 40 04
E-mail: polosviacheslav98@gmail.com
Ключові навички
• Робота з персоналом: пошук, навчання та мотивація персоналу торгової точки (оператори АЗК, технічні працівники), постановка завдань та контроль їх виконання.
• Робота з товаром: замовлення та прийом товару, оприходування, контроль оборотності, контроль наявності товару в магазині на АЗС; робота з постачальниками, контроль термінів придатності, своєчасний обмін та повернення товару; робота з планограмами та викладкою товару в торговому залі.
• Робота з фаст-фуд: навчання персоналу приготуванню продукції фаст-фуд, організація та контроль правильності зберігання фреш-продукції, планування об’ємів приготування, робота з забірними листами, контроль продажу та списання.
• Продажі: навчання персоналу методам активних продажів, контроль виконання стандартів обслуговування клієнтів, постановка цілей на збільшення реалізації та виконання планів продажу та щоденний контроль їх виконання.
• Нафтопродукти: прийом та оприходування нафтопродуктів, своєчасне заповнення журналів • Звітність: ведення всієї звітності АЗК в т.ч. контроль обліку робочого часу персоналу АЗК; робота з первинною бухгалтерською документацією НП та товару магазину; отримання ліцензій; організація підписання договорів на роботи та послуги з обслуговування АЗС і т.д.
• Інвентаризації: проведення локальних інвентаризацій та участь у проведенні інвентаризацій на інших АЗК мережі
• Робота з державними органами: проходження перевірок АЗК державними службами.
ОСВІТА 2015-2019гг. - ПВНЗ «Європейський Університет» Специальність: Менеджмент безпеки підприємств.

Навчався в 1 закладі

Приватний вищий навчальний заклад "Європейський університет"

Менеджмент

Київ, 2020

Додаткова інформація

Додаткові навички

Постановка цілей та управління персоналом, Робота з нафтопродуктами, Робота із товаром магазину, фреш продукцією та фаст-фудом, Навички активних продаж, Впевнений користувач пакету MS Office, Наявність водійського посвідчення.

Вячеслав

Начальник АЗС

Київ

23 000 грн.

25 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому