Працювала в 5 компаніях   5 років 4 місяці

Краса / Фітнес / Спорт, Інше, Освіта, Шоу-бізнес

Тренер зі стретчингу

HBA - Health Beauty Atmosphere

Краса / Фітнес / Спорт

1 рік 1 місяць

08.2023 - до теперішнього часу

Створення системи тренувань та проведення занять, спрямованих на розвиток гнучкості та зміцнення тіла, еластичності м'язів та суглобів з віковою категорією 18+.

Танцівниця

Ukrainian Ballet Theatre "Premiera", Львів

Інше

3 роки 4 місяці

05.2021 - до теперішнього часу

У складі балетної трупи танцювала такі балети, як Дон Кіхот, Лебедине озеро, Корсар, Спляча красуня, Есмеральда, Лускунчик. Виконувала як ролі в кордебалеті, так і деякі сольні партії (Циганка з Дон Кіхоту, маленька фрейліна у Сплячій красуні, міщанка у Есмеральді). Мала можливість виступати на сценах Австрії, Швейцарії, Італії, Німеччини, Швеції, Польщі та звичайно України.

Танцівниця

Ukrainian Ballet Theatre "Premiera" Folk dance, Львів

Інше

5 років

09.2019 - до теперішнього часу

Танцівниця ансамблю українського танцю при кафедрі режисури та хореографії ЛНУ імені Івана Франка. Брала участь в організації та виступах на концертах, виконувала масові номери та сольні партії.

Вчитель хореографії, тренер, хореограф

Cenat school dance, Львів

Освіта

11 місяців

09.2021 - 08.2022

Працювала з дітьми 8-9 та 12-13 років. Практикували модерн танець, джаз-модерн танець, основи контемпорарі та танцювальну імпровізацію. Проводились додаткові заняття з партерного тренажу та гімнастики, а також класичного танцю. В процесі роботи було створено танцювальний номер з групою дівчат 12-13 років тривалістю у чотири з половиною хвилини.

Танцівниця

Театр танцю "Triada", Львів

Шоу-бізнес

5 місяців

06.2019 - 11.2019

Танцівниця шоу-балету, працювала на вечірках, весіллях та різних заходах.

Ключова інформація

Володію тренажем класичного, народно-сценічного, українського, характерного танцю, а також техніками модерн, джаз-модерн, контемпорарі та імпровізаційними техніками. Працювала також у сфері ігрових практик.

Використовую сучасні та гуманні підходи до роботи з учнями, є компетентною у своїй сфері, відповідально та глибоко ставлюся до роботи, маю нестандартні ідеї, постійно розвиваюся в теоретичному та практичному аспектах професії, продовжую свою діяльність як танцівниця.

Навчалась в 1 закладі

Львівський національний університет імені Івана Франка

Факультет культури і мистецтв, спеціальність 024, хореографія. Бакалавр, магістр.

Львів, 2024

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Свій розділ


Шукаю роботу педагога у сфері хореографії, яку можна було б поєднати з виїздами на гастрольні тури (з можливістю здійснення заміни). Маю закінчену освіту бакалавра, здобуваю ступінь магістра. Маю практичний танцювальний досвід з класичного, народно-сценічного та українського академічного танцю. Працюю у напрямах класичного та характерного танцю, народно-сценічного та українського академічного танцю, танцю модерн та джаз-модерн, частково контемпорарі, танцювальної імпровізації. Можу вести як основні (за напрямом вашої роботи), так додаткові (для додаткового розвитку дітей та опанування нових стилів) класи у школах та студіях, а саме: партерний тренаж та гімнастика, класичний тренаж, модерн, джаз-модерн, контемпорарі, танцювальна імпровізація, а також народно-сценічний, характерний та український академічний танець. Маю досвід роботи з дітьми різного віку, проте не проти працювати з дорослими. Шукаю роботу, яку можна поєднати з поїздками на гастрольні турне. Надаю перевагу гуманній роботі з дітьми, що передбачає запобігання психологічних та фізичних травм, проте люблю дисципліну, поважаю юних танцівників та найбільше зацікавлена в їх здоровому розвитку. Розглядаю роботу як на державних, так і в приватних установах. Розгляну також інші, дотичні до сфери танцю пропозиції. Маю досвід роботи в живому та в онлайн форматі.

Ірина Олегівна

Тренер з танців

Львів

23 роки

Активно шукає роботу

проектна робота, неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота, віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 3 тижні тому