Працював в 1 компанії   3 роки

Промисловість та Виробництво

Інженер конструктор

Темп

Промисловість та Виробництво

2 роки 11 місяців

07.2021 - до теперішнього часу

Липень 2021 АО "Завод" ТЕМП " (по теперішній час) виготовлення гальванічного обладнання та машинобудування. Займана посада інженер-конструктор. Розробка конструкторської документації на гальванічні лінії та додаткового обладнання, проведення експерементальних дослідів та внесення змін в виробничі процеси.

Червень 2019 (по червень 2021) - MANN+HUMMEL ФТ Україна (виготовлення фільтрів автомобільних для вантажівок та сільгосптехніки). Працював на посаді інженера-технолога, також виконував обов’язки керівника лінії з виготовлення малих масляних фільтрів та лінії повітряних фільтрів. Маю досвід з впровадження та запуску у виробництво нової лінії та подальшого її ведення в системі JD Edwards.Грудень 2017 – ТОВ "ЗПТУ ВІРА-СЕРВІС ІНТЕРМАШ" (завод підйомно-транспортного устаткування). Працював на посаді інженера-конструктора 3 категорії з розробки та модернізації підйомнотранспортного устаткування, та обладнання для бетонозмішувальної сфери. Лютий 2017 – ТОВ "Компанія комплекс електро" (виготовлення трансформаторних підстанцій. Займана посада інженер конструктор.

Навчався в 1 закладі

Хмельницький національний університет

Іінженерної механіки

Хмельницький, 2018

Курси, тренінги, сертифікати

SolidWorks

Хмельницький, 2015

2015р. курси конструктора в SolidWorks (сертифікат SolidWorks).

Додаткова інформація

Додаткові здобутки

Досвід роботи в SolidWorks, KOMPAS-3D, Pro/ENGINEER, Autodesk Inventor, також маю досвід роботи в програмному продукті JD Edwards.Наукові здобутки: Патент на винахід: СИТО БОРОШНОПРОСІЮВАЧА, №123683 (дата набуття чинності 12.03.2018р.)

Василь

Інженер-конструктор

Хмельницький

28 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому