Працював в 4 компаніях 6 років 11 місяців
Архітектурні та дизайнерські бюро, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Менеджер проектів
Buro O
Архітектурні та дизайнерські бюро
2 роки 11 місяців
08.2021 - до теперішнього часу
? Переговори з замовниками та вибудовування партнерських відносин;
? Презентація компанії та послуг;
? Формування комерційних пропозицій;
? Розробка та погодження угод на виконання робіт;
? Координація проекту на різних стадіях (передпроект, проект, робоча
документація, авторський нагляд);
? Координація роботи команди (архітектори, дизайнери, візуалізатори)
? Реалізація проекту у погодженні терміни, в рамках бюджету та з
необхідним рівнем якості;
? Поетапний контроль видачі робіт;
? Узгодження зауважень з замовником (якщо вони виникають);
? Закриття угоди (етапів) актами виконаних робіт;
? Контроль своєчасної оплати від замовника.
Менеджер ресторану
La Famiglia
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 10 місяців
03.2017 - 01.2021
? Управління персоналом (понад 80 осіб), забезпечення дотримання
стандартів ресторану, контроль чистоти в закладі;
? Впровадження системи HACCP ( система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок);
? Забезпечення якісного обслуговування гостей, підтримання затишної
атмосфери / вирішення конфліктних ситуацій;
? Контроль за системою меню, інвентарем, обслуговуванням
технічного обладнання;
? Організація бенкетів до 30 осіб, прийом іспитів у офіціантів та
барменів на знання меню та калькуляційних карток;
? Робота з гостями VIP-рівня, переважно з іноземцями;
? Виконання обов'язків по відкриттю / закриттю.
их банкетів;
? Робота з постачальниками.
Керівник проекту
Campus
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
04.2020 - 10.2020
? Відкриття нового проекту.
? Набір персоналу та створення команди
? Проведення тренінгів
? Фінансові звіти
? Управління персоналом, забезпечення дотримання
стандартів ресторану, контроль чистоти в закладі;
? Забезпечення якісного обслуговування гостей, підтриманні затишної
атмосфери / вирішення конфліктних ситуацій;
? Контроль за системою меню, інвентарем, обслуговуванням
технічного обладнання;
? Організація бенкетів до 400 осіб, прийом іспитів у офіціантів та
барменів на знання меню та калькуляційних карток;
Керуючий рестораном
Buddha bar Kiev
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
02.2019 - 04.2020
Організація роботи ресторану, включаючи літні тераси;
? Управління персоналом (підбір, адаптація, навчання, система
мотивації);
? Створення позитивного іміджу ресторану (організація доброзичливої
атмосфери, вивчення споживчих уподобань гостей ресторану,
робота з претензіями та скаргами, усунення недоліків у роботі
закладу);
? Організація та проведення різних банкетів;
? Робота з постачальниками.
І т.д.
Ключова інформація
Я Кваліфікований фахівець з успішним досвідом роботи в сфері управління.
Здобув досвід в організації робочих процесів (планування, контроль).
Маю навички в підборі кадрів (вмію створити сильну команду), управлінні
персоналом (готовий стати лідером команди).
Спроможний швидко зорієнтуватися та знаходити вихід в складних ситуаціях,
вмію налагодити роботу колективу, швидке та чітке формування стратегій в залежностізалежності від цілей і завдань компанії.
В трудовій діяльності відрізняюся своїми досягненнями у виконанні
поставлених завдань. Ініціативний, працюю на результат, не відступаю перед
труднощами
Навчався в 1 закладі
Державний університет інфраструктури та технологій
Менеджмент організацій
Київ , 2015
Курси, тренінги, сертифікати
Управління проектами: Девелопмент та Будівництво
Успішно завершив Програму
Управління проектами:
Девелопмент та Будівництво від
Школи професійного девелопменту
URBANLAND.PM
з 19 листопада 2021 року по 29 січня
2022 року (99 академічних годин)
Дмитро
Дмитро
Проектний менеджер
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 день тому