Працював в 10 компаніях   19 років 1 місяць

Послуги для населення - інше, Енергетика та Енергоносії, Будівництво

Головний фахівець відділу сервісного обслуговування

ТОВ 104ЮА

Послуги для населення - інше

3 роки 1 місяць

08.2021 - до теперішнього часу

Розрахунки вартості будівельно монтажних робіт та сервісного обслуговування промислових та приватних об’єктів в розрізі газопостачання, теплопостачання, вентиляції, кондиціювання.Аналіз собівартості реалізованих програм підприємства, проведення комплексу робіт з суміжними відділами для покращення результату.Проведення хронометражів, карт робочого часу для розроблення калькуляцій з подальшим затвердженням на підприємстві та узгодженням у замовників.Контроль якості виконання робіт будівельними і сервісними бригадами та дотримання ведення супутніх документів (журнали виконання робіт, шляхових листів, списання ТМЦ…)

Провідний інженер проектно-кошторисного відділу

Київоблгаз, АТ

Енергетика та Енергоносії

4 місяці

04.2021 - 08.2021

Ведення інвестиційних програм підприємства узгодження планів фінансування в межах фінансування НКРЕ КП. Розрахунки вартості будівельно монтажних робіт промислових об’єктів в межі діяльності підприємства.Контроль за дотриманням норм та правил розрахунків підпорядкованими підрозділами згідно технічної політики підприємства.Контроль за списанням ТМЦ згідно факту виконаних робіт та відповідно проектно-кошторисної документації.

Інженер-кошторисник

Київоблгаз, ПАТ

Енергетика та Енергоносії

2 роки 9 місяців

07.2018 - 04.2021

Перевірка актів виконаних робіт від підрядних організацій, організація робочого процесу в напрямку ціноутворення по відділеннях підприємства. Обрахування об’ємів робіт, складання кошторисної документації та актів виконаних робіт, ( на будівельно монтажні роботи з газопостачання промислових та побутових об'єктів) надання розрахунків вартості приєднання, інвестиційних програм до НКРЕ КП.

Провідний інженер відділу капітального будівництва

Київоблгаз, ПАТ

Енергетика та Енергоносії

3 роки 1 місяць

06.2015 - 07.2018

Налагодження робочого процесу між суміжними відділами. Погодження з замовниками вартості робіт. Заключення договорів з підрядними організаціями. Визначення об’ємів робіт, складання кошторисної документації та актів виконаних робіт, ( на будівельно монтажні роботи з газопостачання) надання розрахунків вартості приєднання до НКРЕ КП. Перевірка актів виконаних робіт підрядних організацій.

інженер з проектно – кошторисної роботи І категорії

ПАТ «Київоблгаз» Вишгородське ФЕГГ

Будівництво

6 місяців

12.2014 - 06.2015

Обрахування об’ємів робіт, складання кошторисної документації та актів виконаних робіт, ( на будівельно монтажні роботи з газопостачання).

Головний інженер

Філія «Вишгородське ДЕУ» ПАТ Київоблдорупр

Будівництво

3 роки

12.2011 - 12.2014

Налагодження будівельного процесу, оформлення дозвільних документів на підприємство, перевірка об’ємів виконаних робіт, складання дефектних актів, перевірка кошторисної документації та захистом в замовника Служби автомобільних доріг у Київській області (експлуатаційне утримання та поточний ремонт автомобільних доріг державного значення Р-02 та Р-69)

Начальник виробничого відділу

Філія "Вишгородське РайДУ" ПАТ Київоблдорупр

Будівництво

2 роки 7 місяців

04.2009 - 11.2011

Налогодження виробничого процесу, співпраця з суміжними відділами, вирішення виробничих питань з замовниками. Обрахування об’ємів робіт, складання калькуляцій на вартість матеріалів, складання кошторисної документації та актів виконаних робіт з подальшим захистом в замовника Служби автомобільних доріг у Київській області (експлуатаційне утримання та поточний ремонт автомобільних доріг місцевого значення у Вишгородському районі).

Кошторисник

ТОВ «БМ Будмеханізація»

Будівництво

1 рік 1 місяць

03.2008 - 04.2009

Складання кошторисної документації та актів виконаних робіт з подальшим захистом в замовника Служби автомобільних доріг у Сумській області (капітальний ремонт автомобільної дороги М-02), складання кошторисної документації та актів виконаних робіт з подальшим захистом в замовника ДП «Чернівецький облдорупр» (відновлення автомобільних доріг місцевого значення після підтоплень та зсувів).

Виконроб з переведенням на начальника кошторисно договірного відділу

ТОВ ІБК «ТБС»

Будівництво

1 рік 1 місяць

02.2007 - 03.2008

Налагодження будівельного процесу, вирішення конфліктних ситуацій, складання кошторисної документації та актів виконаних робіт з подальшим захистом в замовника Служби автомобільних доріг у Харківській області (улаштування деформаційних швів на мостах та шляхопроводах), складання кошторисної документації та актів виконаних робіт в сфері промислово громадського будівництва (котеджні будинки, складські приміщення)

Інженер І категорії виробничого відділу

Філія "Вишгородське ДЕУ" ПОТ Київоблдорупр

Будівництво

2 роки 2 місяці

09.2005 - 11.2007

Обрахування об’ємів робіт, складання калькуляцій на вартість матеріалів, складання кошторисної документації та актів виконаних робіт з подальшим захистом в замовника Служби автомобільних доріг у Київській області (експлуатаційне утримання та поточний ремонт автомобільних доріг державного значення Р-02) .

Ключова інформація

Вміння організувати та забезпечити результативну роботу, креативність, наполегливість, орієнтація на результат, самовдосконалення, уважність, сумлінність.

Досвідчений користувач: MS Excel, MS Word, MS Office, АВК-5Водійське посвідчення категорії А1, А, В1, В, С1, С.Початковий рівень 1С.

Військово-облікові документи в наявності, дані оновлені в ТЦК та СП

Аспірант денна форма (навчання 2023-2027р) спеціальність 192 Будівництво та цивільна інженерія

Навчався в 2 закладах

Національний транспортний університет

аспірант

Київ, 2027

Національний транспортний університет

будівництво та експлуатація автомобільних доріг та аеродромів

Київ, 2005

Володіє мовами

Німецька

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат кошторисника

Київ, 2023

Сертифікат кошторисника №1937 від 16 березня 2018р. (дійсний)

Євген

Начальник відділу. Провідний кошторисник. Головний інженер

Київ

Готовий переїхати: Вишгород

45 000 грн.

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 тижні тому