Ключова інформація

Володію широким спектром програм та інструментів. Маю глибоке розуміння комп'ютерних систем та вміння швидко адаптуватися до нових технологій.Вмію уважно слухати, ставити питання, адаптувати свій стиль комунікації під різні аудиторії та встановлювати якісний зв'язок із колегами, клієнтами та партнерами для успішного виконання роботи та побудови взаємовигідних відносин. Маю здатність чітко визначати пріоритети та ефективно планувати свою роботу, щоб досягати поставлених цілей.

Навчався в 1 закладі

Роменский профессиональный колледж Государственного высшего учебного заведения «Киевский национальный экономический университет имени Вадима Гетьмана»

Компьютерная инженерия

Ромны, 2023

Володіє мовами

Польська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

Маю посвідчення водія категорії "B".

Личные качества

Я активний прихильник поняття довічного навчання. Завдяки своєму прагненню до саморозвитку та здатності швидко засвоювати нову інформацію, я легко адаптуюсь до нових ситуацій та вчуся використовувати нові інструменти та технології. Це дозволяє мені ефективно працювати в швидко мінливому середовищі.Відмінно володію навичками комунікації з людьми та грамотне розставлення цілей.

Andrii

Продавець-консультант | приймальник товару | Вантажник | Оператор

Ромни

19 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому