Працювала в 11 компаніях   14 років 5 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Енергетика та Енергоносії, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Краса / Фітнес / Спорт, Послуги для населення - інше, Електроніка та електротехніка

Торговий представник

Солодке життя

Торгівля роздрібна / Retail

9 місяців

10.2023 - до теперішнього часу

Орієнтуюсь в попиті і пропозиції серед існуючих та потенційних клієнтів, добре знаю ринок, вмію протиставити свій товар продукції конкурентів. Маю серйозні довгострокові відносини з замовниками, які супроводяться не лише регулярною реалізацією товару, але і додатковим сервісом. Досягла впевненого зростання обсягу продажів, відсутність скарг клієнтів, максимальне охоплення всіх торгових точок в межах закріпленої за мною територією.

Юрист з договірної роботи

Ecotech

Енергетика та Енергоносії

4 місяці

06.2023 - 10.2023

Оформлення Зеленого тарифу та супровідної документації.

Розробка ТЕО проекту;

Реєстрація компанії для ведення діяльності;

Оформлення права на землю (може бути через договір оренди);

Розробка ТЕО можливості підключення до мереж;

Оформлення ТУ підключення до мереж;

Розробка проектної документації;

Підключення до мереж;

Отримання ліцензії на виробництво енергії;

Включення у ринок енергетики;

Встановлення "зеленого тарифу";

Укладення Договорів для продажу зеленої енергії.

Керівник проекту

ФОП Гречківська Ю.В

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

04.2022 - 06.2023

Була Власником кафе швидкого харчування. Розробила концепцію ресторанного блоку що складається з зони формату Бістро (без обслуговування офіціантами – лише лінія роздачі страв), та зони з обслуговуванням з меню. Пройшла звичний шлях відкриття від бюджетування проєкту та реєстрації юридичної особи, до підбору персоналу, формування технологічних карт та продажних цін в меню, з урахуванням планового food cost. Здійснила проектування процесів та закупівлю обладнання. Ресторанний блок відкритий під час війни. В дуже складній – залежній локації, побудувала схему роботи з оптимальною кількістю персоналу.

Торговий представник

Торговий дім «Бойчак»

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 місяців

09.2021 - 04.2022

Здійснити продаж продукції та виконати план продажів: Здійснити візити в торгову точку по маршруту; Виконати поставлені керівником фокусні завдання; Залучити якомога більше клієнтів до співпраці з нами по наданій Вам території; Проаналізувати конкурентів по цінах та по присутності товару в торговій точці; Робота з новинками та акціями. Проконтролювати дебіторську заборгованість контроль повернення коштів з клієнтів по наданому їм відтермінуванні. Мерчендайзинг: викладка продукції на основних або додаткових місцях продаж, формувати корпоративний блок торгової марки.

Торговий представник

Анфортис, ООО

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 місяць

08.2021 - 09.2021

В компанії "Анфортис" я виконувала наступні обов'язки: приймала замовлення, розвиток продажів, пошук нових ТТ, фінансовий контроль та ін..  Працювала на території міжгорода Кривий ріг

Торгівельний представник

"НАШ ПРОДУКТ ПЛЮС"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 5 місяців

02.2020 - 07.2021

Виконання плану по реалізації товарів або послуг компанії. Пересування за визначеним маршрутом та відвідування торгових точок. Збір заявок на поставку продукції. Просування нових товарів в асортименті компанії. Забезпечення постійної присутності всього асортименту товару на ввірених торгових точках. Здійснення мерчандайзингу товару на прилавках магазинів. Консультування клієнтів з питань властивостей і якості товарів, а також їх викладки. Робота з існуючою клієнтською базою або напрацювання власної (якщо доводиться працювати з нуля). Розширення клієнтської бази на ввіреній території. Підтримка актуальності договорів і контроль за їх правильним виконанням. Контроль показника дебіторської заборгованості. Контроль поставки та відвантаження товару. Організація рекламних акцій і контроль за їх проведенням. Відвідування семінарів та тренінгів, організованих керівництвом для вдосконалення професійних навичок.

Фітнес тренер

Фитнес клуб Citrus

Краса / Фітнес / Спорт

1 рік

01.2019 - 01.2020

Проведення группових і персональних тренувань, консультація клиентів, продаж додаткових фітнес-послуг. Підбір програми для групових або індивідуальних занять. Постановка техніки виконання вправ і її контроль. Надання консультацій та допомоги відвідувачам фітнес-клубу. Надання першої медичної допомоги. Перевірка справності тренажерів. Забезпечення відвідувача фітнес-клубу необхідним інвентарем. Дотримання та відстеження техніки безпеки.

Секретар-діловод

ТОВ "Комбінат Благоустрою"

Послуги для населення - інше

6 років

07.2013 - 07.2019

Прийом і реєстрація вхідної кореспонденції, передача її за призначенням виконавцям відповідно до резолюції; Оформлення відправки вихідної кореспонденції; Реєстрація телефонограм, друк документів пов’язаних з роботою; Облік кореспонденції, що надходить та відправляється, систематизація і зберігання документів поточного архіву; Впорядкування документів, утворених в процесі документообігу відділу. Робота в текстовому редакторі з введенням тексту та його редагуванням; Виготовлення копії документів та розмноження до необхідної кількості примірників; Контроль строків проходження і виконання документів; Виконання інших доручень керівництва та начальника відділу. Ведення реєстрація дзвінків, вихідних документів, відповіді на листи запити, ведення журналів, реєстрація наказів, ведення особових справ, видача довідок, підготовка документів до архіву.

Керівник проекту

ФОП Неумивакіна Ю.В

Електроніка та електротехніка

1 рік 11 місяців

06.2008 - 05.2010

Майстерня з технічного обслуговування та ремонту мобільних телефонів.

Основні види послуг по ремонту телефонів від нашого сервісу. Працюємо з усіма моделями телефонів на базі операційних систем Android и iOs. До переліку виконуваних робіт входять: Заміна та відновлення дисплейних модулів, тачскрін і екранів. Існує також можливість окремої заміни скла шляхом сепарування модуля; Заміна корпусу відбувається шляхом складання всієї електронної начинки, включаючи дисплей, на базі нової деталі. Заміна дрібних комплектуючих, включає в себе установку нових деталей, таких як мікрофон, динамік, камера, роз'єм зарядки, шлейф кнопок і т.д.Чистка материнської плати після попадання вологи включає в себе комплекс робіт, спрямованих на усунення окислення і корозії, що утворилися на платі; Заміна акумулятора проводиться на новий оригінальний продукт або якісний аналог; Прошивка - перевстановлення програмного забезпечення з метою усунення "багів" та помилок.

Продавець непродовольчих товарів

ПП Лихопавло І.І

Торгівля роздрібна / Retail

7 місяців

10.2005 - 05.2006

Організувала і супроводжувала роботу магазину по продажу непродовольчих товарів. Працювала з широким асортиментом( меблі, , канцелярія, дрібна побутова техніка, господарчі товари, посуд, галантерея, косметика, побутова хімія, та інше...) Знайома з характеристиками товарів. Займалася закупівлею, замовленнями, безпосередньо працювала з покупцями.

Продавець непродовольчих товарів

СПД Висоцький А.С

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

6 місяців

01.2005 - 07.2005

Магазин швейної техніки Janome. Це спеціалізований магазин, який пропонує своїм покупцям якісні швейні машини, оверлоки, вишивальні машини та аксесуари для них.


Обов'язки - розповідати покупцям про асортимент, докладно роз’ясняти характеристики, пояснювати способи використання та збереження. Готувати товар до продажу, підтримувати чистоту і порядок на вітрині, робочому місці протягом робочого дня, підраховувати загальну вартість покупки, оформлювати гарантійні паспорти на товар, перевіряти комплектність, упаковувати товар, вчасно поповнювати запас товарів.

Ключова інформація

Професіонал в галузі продажів і управління персоналом з розвиненим стратегічним мисленням; вмію проводити переговори, домагаючись максимального результату; цілеспрямована, дипломатична, легко зустрічаю виклики і досягаю запланованих цілей всіма можливими засобами. Особисті якості: Аналітичні здібності, організація маркетингових досліджень, управління персоналом, організація взаємодії з філіями та дилерами, фінансове планування. Досвід побудови компанії з «0» і ефективного управління, введення нових продуктів і торгових марок на ринок України. Ініціативність. Стратегічне мислення. Робота з різними товарними групами і швидка перебудова для просування нового. Водійські права (категорія Б), особистий автомобіль. ПК-користувач

Навчалась в 1 закладі

Центр подготовки и переподготовки рабочих кадров № 1 г. Кривой Рог

"Маляр-штукатур"

Кривой Рог, 2004

Володіє мовами

Російська

рідна

Українська

вище середнього

Додаткова інформація

Личные качества

Відповідальність, пунктуальність, енергійність, стресостійкість, аналітичні та організаторські здібності, висока працездатність, уміння налагоджувати контакти, готовність працювати в команді, орієнтований на результат.

Юлія Володимирівна

Торговий представник. Розгляну усі пропозиції

Кривий Ріг

35 000 грн.

37 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 5 днів тому