Працював в 1 компанії   1 місяць

Охорона та Безпека

Менеджер по роботі з клієнтами

Охорона та Безпека

Ключова інформація

Доба/дві, Доба через три

Навчався в 1 закладі

Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"

Психологія

Переяслав-Хмельницький, 2002

Додаткова інформація

Охорона

Висока адаптивність до колективів та різних умов праці. Вміння знаходити компроміс навіть в принципових ситуаціях. Паралельно вміння працювати шаблонно. Високий рівень відповідальності, самодиципліни. До викохання службових наказів та завдань ставлюсь як до невід'ємної частини робочого процесу. Вважаю, що інструкції і накази керівництва це базис безпеки і якості як для організації чи фірми так і для працівників. Маю досвід роботи з великою кількістю людей (близько 200). Без шкідливих звичок(навіть в свята). Пунікальний. Вік 44 р., зріст 182см., вага 96 кг., міцної статури. Не вхожу до жодної секти чи партії. Впевнений користувач ПК (можу опанувати нове програмне забезпечення в разі потреби). Маю практичний досвід роботи зі складною системою відеостереження. Більше 100 відеокамер відповідно стільки ж елементів на моніторах плюс диспечерування об'єктом з 7-и постами охорони.

Вимоги до роботодавця: гідна заробітна плата, подобовиий графік (щоденний розглядаю тільки в разі дуже високоїї фінансової мотивації (доречні висока фінансова мотивація є пріорітетною в прийнятті пропозицій). Київ, можливо область (дивлячись де). Водійське посвідчення кат. В,С. За кермом з 18 років.

Вимоги до роботодавця: гідна заробітна плата, подобовий графік, м. Київ можливо область (дивлячись де), відрядження теж розглядаю.

Тел.: 063 159 12 39 Олександр Анатолійович

Олександр

Охоронець

Київ

23 000 грн.

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому