Працював в 5 компаніях   11 років 10 місяців

Транспорт та Логістика

Асистент транспорту та логістики компанії, Fleet assistant

International Rescue Committee

Транспорт та Логістика

1 рік 4 місяці

06.2023 - до теперішнього часу

На цій посаді у мої обов'язки входить, контроль за транспортом компанії, забезпечення матеріально технічної бази для команди водіїв, вирішення питань з обслуговуванням авто, контроль за виконанням політик та статутів організації, командами водіїв. Підбір персоналу на вакантні посади водія. Пошук та заключення договорів на технічне обслуговування авто компанії. Виконання щотижневого плану розподілення транспортних засобів згідно заявок на транспорт від команд.

Водій

International Rescue Committee

Транспорт та Логістика

1 рік 10 місяців

12.2022 - до теперішнього часу

Виконання обов'язків з перевезення персоналу гуманітарної організації на локації. Контроль за транспортним засобом закріпленим за мною. Дотримання правил дорожнього руху та експлуатації транспортного засобу компанії. Заповнення звітності покладених на водія.

Начальник флоту портового

Адміністрація морських портів України (АМПУ)

Транспорт та Логістика

6 років 1 місяць

01.2016 - 02.2022

Управління персоналом, у кількості 20 осіб, матеріальна відповідальність активів підприємства які в свою чергу обліковуються та закріпленні за відділом флоту. Контроль, звітність та списання паливно мастильних матеріалів, контроль за їх зберіганням. Ведення складської діяльності у підпорядкованому мені відділу. Підготовка документації щодо закупівель товаро-матеріальних цінностей, згідно Закону України про Державні закупівлі. Прийом на облік ТМЦ, на склад портового флоту, з метою подальшої видачі на судна. Прийом, видача та списання лакофарбових та інших цінностей для використання у підрозділі. Виконання загальних приписів протипожежної безпеки, згідно умов складських приміщень державних підприємств. Інвентаризація ТМЦ облікованих на складі підрозділу підприємства.

Оператор поштового відділення

ТОВ Нова Пошта

Транспорт та Логістика

1 рік 9 місяців

03.2014 - 12.2015

Приймання поштових відправлень на склад відділення, виконання контрольно-вимірювальних та контрольно вагових заходів стосовно крупно габаритних та об'ємних вантажів. Видача вантажів зі складу отримувачу.

Комірник

АВ метал груп

Транспорт та Логістика

1 рік 10 місяців

02.2012 - 12.2013

Приймання товару на склад, внесення кожної позиції відповідно до її кількості, до програм складського обліку, оцінка, продаж та списання товару ( металопрокат та товари господарського призначення).

Ключова інформація

Управління персоналом та активами організації або підприємства, розроблення та впровадження норм та інструкцій робітників підприємств або організації. Контроль за майном підприємства, організації, облікованим за мною. Виконання розпоряджень та рекомендацій вищого керівництва. Дисциплінарна робота з персоналом, підлеглими. Підготовка транспортних засобів, та плав.засобів до поточних та класифікаційних ремонтів, контроль за дозвільною, строковою документацією та транспортні засоби організації.
Здійснення державних закупівель згідно "Закону України про Державні закупівлі". Підготовка технічної специфікації предмета закупівлі.
Робота зі складською документацією, облік та списання товарно матеріальних цінностей. Інвентаризація складської продукції, виконання норм щодо її зберігання. Підготовка та обладнання складів згідно потреб пожежної та санітарної безпеки. Розміщення складського вантажу згідно норм зберігання.

Навчався в 1 закладі

Херсонський морський коледж рибної промисловості

Судноводіння

Херсон, 2011

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

IRC risk education and awareness dewelopment induktion programm. First medical aid

Дніпро, 2022

Основи надання першої медичної допомоги. Прорахунки ризиків. Правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Роман

Warehouse assistant

Дніпро

35 000 грн.

32 роки

повна зайнятість

Оновлено 3 місяці тому