Працював в 3 компаніях   37 років 11 місяців

Послуги для населення - інше, Освіта, Електроніка та електротехніка

Практичний психолог

Назву компанії приховано

Послуги для населення - інше

19 років 2 місяці

05.2005 - до теперішнього часу

Психологічне консультування та психотерапевтичні послуги з використанням елементів позитивної психотерапії, енергетичної теорії Лоуена, гештальттерапії, НЛП, КПТ (зокрема - схемотерапії), ін., по суті - персоналізовані інтегральні системи з використанням персональноефективних методів та способів, запозичених з різних психотерапевтичних систем та комбінованих залежно від особистого запиту конкретного клієнта.

Лаборант, інженер, зав.лаб., асистент, викладач, старший викладач., м.н.с., н.с., доцент

Назву компанії приховано

Освіта

37 років 10 місяців

09.1986 - до теперішнього часу

В ході виконання інженерних проектів та наукових тем, освітньої діяльності - опубліковано більше 80 наукових та науково-методичних праць, отримано авторське свідоцтво та два патенти на винаходи, в тому числі патент на спосіб керування асинхронним двигуном, захищена дисертація та здобута наукова ступінь к.т.н., отримано вчене звання доцента.

З 2005, після закінчення Східноєвропейського університету економіки і менеджменту та реалізації підприємницького проекту "Школа ділової ефективності та навичок економічної грамоти" (засновник - Стрільчик В.Б.)- викладання курсу психології управління проектами на кафедрі управління проектами ЧДТУ.

Реалізовані проекти:

1) "B to B" з розробки та впровадження різноманітних систем керування - автоматизації виробничих процесів з застосуванням регульованого електроприладу, переобладнання верстатів з ЧПК, програмованих промислових контролерів, для медицини - для лікарень та санаторіїв - систем керування полем магнітотерапевтичних установок, система автоматизованого документування за моніторингу змін анамнезу для двох кабінетів УЗД пологового будинку №1 м. Черкаси.

2) "B to C" з розробки, серійного виготовлення, дрібнооптової реалізації кварцевих (бактерицидних) ламп, "Синіх ламп" для фізіотерапії.

Ще у 1989 році, на замовлення доцента Білявського Анатолія Геннадійовича, розроблено та виготовлено компактний автономний пристрій електросну з автоматичним зарядом акумуляторних батарей від сонячних елементів і їх захистом від перезаряду. У 1991-1993р.р., у рамках державної теми - розроблено та виготовлено електромагнітну вібромасажну терапевтичну установку.

Підприємець

Назву компанії приховано

Електроніка та електротехніка

15 років 4 місяці

01.2001 - 05.2016

Успішні проекти:

1) "B to B" з розробки та впровадження різноманітних систем керування - автоматизації виробничих процесів з застосуванням регульованого електроприладу, переобладнання верстатів з ЧПК, програмованих промислових контролерів, для медицини - для лікарень та санаторіїв - систем керування полем магнітотерапевтичних установок.

2) "B to C" з розробки, серійного виготовлення, дрібнооптової реалізації кварцевих (бактерицидних) ламп, "Синіх ламп" для фізіотерапії.

Навчався в 2 закладах

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту

Менеджмент організацій (психологія, управління персоналом)

Черкаси, 2005

ЧФ КПІ, ЧІТІ

Інститут: приладобудування. Аспірантура: нерушійний контроль речовин, матеріалів та виробів. Самостійно: системи керування та електропривід

Черкаси, 1992

Володіє мовами

Англійська

базовий

Французька

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Оцінка інтелектуальних та майнових прав

Київ, 2009

Анонімний пошукач

Доцент, с.н.с.

Черкаси

Готовий переїхати: Київ, Чигирин

30 000 грн.

56 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому