Працювала в 2 компаніях   6 років 11 місяців

Державний сектор

Керівник Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету сільської ради, учасник робочої

Кам'янопотоківська сільська рада

Державний сектор

6 років 10 місяців

11.2017 - до теперішнього часу

Створення та забезпечення функціонування Центру надання адміністративних послуг (далі ЦНАП) інституційно та фізично. Інтеграція усіх адміністративних послуг передбачених законодавством для надання їх через ЦНАП. Надання адміністративних послуг. Участь в розробці докумнтів стратегічного планування (стратегія розвитку, програма Відновлення, програма інформатизації та інше). Маю досвід в напрямку роботи е-демократії, залучення населення до процесів демократії. Проходила навчання з енергоменеджменту, збір та аналіз даних на низовому рівні. Швидко навчаюсь та відповідально ставлюся до виконанняя свої функціональних обов'язків.

Для роботодавця: Для мене дуже важливо, коли є чітко сформовані посадові обов'язки, поставлені чіткі, зрозумілі задачі - успіх гарантовано!

Органи місцевого самоврядування

Ключова інформація

Наявність досвіду обробки звернень відвідувачів; наявність досвіду, вміння та бажання навчати відвідувачів е-сервісам; вміння стисло формувати думки в усній та письмовій формі; володіння етикою ділового спілкування, вміння спокійно та конструктивно спілкуватись з користувачами, підрядниками та колегами; наявність досвіду в розробці проєктів документів стратегічного планування; наявність досвіду написання інструкцій та регламентних документів; володіння Word, Exel; наявність досвіду роботи з реєстрами, базами даних та електронними підписами; наявність досвіду роботи з е-сервісами; самостійність, відповідальність; активна позиція щодо формування та виконання задач; управління персоналом близько 10 чоловік; вмію працювати віддалено, при цьому активно використовую можливості інформатизації.

Навчалась в 2 закладах

Кременчуцький політехнічний університет ім. М. Остроградського

Землевпорядкування та кадастр

Кременчук, 2004

Комунальний вищий навчальний заклад І рівня акредитації Полтавської обласної ради "Кременчуцький медичний коледж" імені В.І. Литвиненка

Медична сестра

Кременчук, 1999

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Олеся

Керівник відділу

Кременчук

Готовий переїхати: Київ, Дніпро

19 000 грн.

45 років

повна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика

Оновлено 1 місяць тому