Працював в 3 компаніях   31 рік 5 місяців

Недержавні організації / NGO, Енергетика та Енергоносії

Засновник

БО "Пліч о Пліч"

Недержавні організації / NGO

10 років 4 місяці

05.2014 - до теперішнього часу

Після початку бойових дій на Донбасі, паралельно з господарчою діяльністю активно займався волонтерством у зонах високого ризику. Весь цей час організовував та приймав участь у різноманітних гуманітарних місіях/проектах на лінії розмежування, самостійно, так і в партнерській співпраці з міжнародними благодійними організаціями. Займався евакуацією вразливих верст населення, надавав їм всю потрібну допомогу у вирішенні різних проблем, пов'язаних із цим конфліктом у регіоні, включно з розміщенням. Обізнаний з всіма основними проблемами ВПО та їх гуманітарних потреб. - Маю практичний досвід організації та керівництва підрядними організаціями у проектах щодо відновлення пошкодженого житла та критичної інфраструктури, включно водопостачання (Shelter та WASH). Сертифікат по мінній безпеці (DRC-DDG 12.2014р). Досвід проведення (лекції/тренінги/навчання/інформування) населення та різноманітних груп, включно уразливих, ВПО, та інших, на де окупованих територіях.

Інжинер WASH

Карітас України

Недержавні організації / NGO

7 місяців

07.2023 - 02.2024

Приймав участь у заходах по відновленню пошкоджених/зруйнованих систем водопостачання у населених пунктах регіональних громад, дніпропетровській та херсонській областях, які зазнали руйнувань внаслідок підриву ворогом Каховської ГЕС. Комунікація з місцевими керівниками громад. Розробка та підготовка проектів, тендерної документації, перевірка кошторисів, закупівля, координація технічних заходів, включаючи як нове будівництво, так і відновлення. Запуск в експлуатацію систем водопостачання: водоводів, насосних станцій, артезіанських свердловин, башт Рожновського, встановлення систем водоочищення-промислового осмосу-в навчальних та медичних закладах, центрах проживання ВПО, і там де це було необхідно). Контроль виконання робіт відібраними підрядниками на будівництві цих об'єктів.

Керівник підприємства

ТОВ "Артком Плюс"

Енергетика та Енергоносії

29 років

05.1993 - 05.2022

Успішний практичний управлінській/господарчий досвід керівника («з нуля»), в власній інжинірингової компанії з проектування, продажу(тендера), будівництва, поставки, монтажу, наладки запуску в експлуатацію, з приєднанням до мереж: (обленерго, водоканали, газмережі, інше) та подальшому сервісному обслуговуванню/ремонту різноманітного промислового обладнання і обладнання критичної інфраструктури: електротехнічного, енергетичного, механічного, електричних підстанцій (КТП) і автономного електроживлення, кабельних мереж, котельно-теплового, насосного, водо-підготовчого та водоочисного, холодильного, вентиляційного, інше. На промислових підприємствах, дільницях, спорудах/об’єктах ЖКХ, бюджетних, інше... В співробітництві з різними організаціями в багатьох локаціях донбаського регіону. Досвід керівництва/контролю, та організації процесів за виконанням комплексу робіт як в новому будівництві, так і в відновленні, реконструкції, модернізації, енергозбереження подальшому обслуговуванні та експлуатації, вже існуючих. Розробки, впровадження, та автоматизація технологічних процесів включно з ПО, під ТЗ замовника. На договірних відносинах (аутсорсинг так як я ФОП), кваліфіковано виконував у Замовників за потреби, обов'язки головного інженера або головного енергетика-відповідального за електрогосподарство(у мене 5 група по електробезпеці), інше, з правами посадової особи (так як є необхідні знання та досвід), та організую, і забезпечую нормативну роботу всього технологічного обладнання, та крос-функціональну взаємодію персоналу, з його подальшим навчанням, атестацією, переатестацією, включно пожежну та екологічну безпеку, охорону праці, та різне інше за потреби, для чіткої взаємодії між собою, як вже єдиної команди.

Ключова інформація

Цифрова грамотність, фінансова, господарське право, управлінський досвід, ведення переговорів, розв'язання конфліктів, досягнення мети.

Навчався в 1 закладі

Українська інженерно-педагогічна академія

єлектротехнічний

Харків, 1990

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Курси, тренінги, сертифікати

Курс для інструкторів з навчання ризикам пов'язаним з вибухонебезпечними предметами

Бровари, 2024

Проведення лекцій/та тренінгів для місцевого населення, ВПО та інших членів громад, на деокупованих територіях.

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Додаткова інформація

Особисті якості

Організація будь-яких процесів/завдань включно з розумінням людського фактору, управління/керівництво персоналом включно в кризових та экстремальных ситуациях , вміння вибудовувати стосунки та методом підбору створювати команду, репутаційні навички, та дотримання етичних норм. Лідерські завдатки, технічні та технологічні, рішучість, стратегічне мислення. Хобі психоаналіз.

Мій статус.

Зараз я ВПО, так як моє підприємство, та всі його активи, включно з житлом в м. Бахмут, повністю знищені ворогом. За потреби/ домовленості, згоден на переїзд.

Іноземна мова

На жаль, у мене початковий рівень англійської. Але я, як інженер вільно володію різноманітними онлайн перекладачами.

Igor Іванович

Керівник/заступник підприємства, підрозділу, відділу, проекту, гол. інженер, енергетик

Кривий Ріг

Готовий переїхати: Київ, Одеса, Дніпро, Миколаїв, Краматорськ, Слов'янськ

62 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому