Працював в 5 компаніях   4 роки 3 місяці

Фармацевтика, Промисловість та Виробництво, Транспорт та Логістика

Слюсар-ремонтник асептичного виробництва 5-го розряду

Фармак, АТ

Фармацевтика

2 роки 6 місяців

03.2022 - до теперішнього часу

В мої обов'язки входять технічне обслуговування та ремонт технологічного обладнання. Я володію необхідними навичками та досвідом для виконання робіт із машинами під тиском, робіт на висоті та в асептичних умовах, згідно стандартів GMP. Основні роботи виконуються на трьох виробничих лініях (флакони, ампули, небули) та допоміжних, як лінія приготування дезрозчинів. Варто відзначити виконання робіт з ТОРО (технічне обслуговування та ремонт обладнання), що включає в себе регулярну перевірку, обслуговування, ремонт та оновлення обладнання для забезпечення його безперебійної та ефективної роботи. Для цього проводжу слюсарні роботи: демонтаж, ремонт та монтаж різної складності механізмів та систем. На постійній основі виконую форматні переналадки на лініях наповнення РЛЗ, включаючи пусконалагоджувальні роботи. Приймав та запускав нові формати (200мл, 250мл, 500мл) на флаконній лінії разом з представниками виробника обладнання. Приймаю активну участь в житті підприємства шляхом впровадження Lean-виробництва: створював OPL (One-Point Lessons), передавав компетенції колегам, впровадив систему 5S, став лідером у впровадженні тагування в Цеху за квартал. Брав участь у розробці та впровадженні 5 A3-звітів, де в 2 проєктах виступав як лідер. А3-звіт, в розробці та виконанні якого я брав безпосередню участь, зайняв перше місце на підприєстві за квартал. Також маю досвід участі в процесі скорочення часу переналагоджування обладнання за методом SMED. Відвідував Farmak Lean Forum 2023, де зайняв призове місце у конкурсі на знання процесів Lean-виробництва. Виконував обов'язки наставника для нового співробітника, передаючи йому всі необхідні знання та навички для успішного виконання обов'язків на моїй посаді. Забезпечив його адаптацію та розвиток, сприяючи швидкому освоєнню професійних компетенцій та ефективному включенню в робочий процес. Подавав раціональні пропозиції, що сприяли зниженню витрат і підвищенню ефективності виробничих процесів. Завдяки моєму досвіду в технічному обслуговуванні обладнання та впровадженні Lean-методів, я сприяв підвищенню ефективності виробничих процесів, зниженню втрат і покращенню якості роботи на підприємстві. Мій внесок у навчання колег та адаптацію нових співробітників також забезпечив стабільність та професійний розвиток команди.

Стерилізаторник матеріалів та препаратів 3-го розряду

Фармак, АТ

Фармацевтика

6 місяців

09.2021 - 03.2022

Під час роботи на підприємстві АТ 'ФАРМАК' я відповідав за стерилізацію та підготовку матеріалів і препаратів. Моя діяльність охоплювала роботу в асептичних приміщеннях та з обладнанням, що працює під тиском. Одним із моїх обов'язків було приймання матеріалів та устаткування з асептичної зони для подальшої стерилізації. Я виконував процес очищення шляхом миття в мийній машині та готував комплекти оснащення на переналадку. Після очищення обладнання, я передавав в асептичну зону через хімічні деконтамінатори та стерелізатори прохідного типу. Крім того, я відповідав за стерилізацію напівпродукту, що включало виконання необхідних процедур та використання відповідних стерилізаційних методів для забезпечення безпечності та якості продукції. Робота в асептичних приміщеннях була невід'ємною частиною моїх повсякденних задач, де я дотримувався строгих стандартів гігієни та санітарії, забезпечуючи безпечні умови роботи та дотримання вимог щодо якості продукції. Робота з документацією була важливою складовою робочого процесу. Я виконував записи, заповнював журнали та контролював точність документації згідно з установленими вимогами та стандартами. Загалом, мій досвід роботи на підприємстві АТ "ФАРМАК" включав обслуговування стерилізаційного устаткування, роботу з асептичними приміщеннями, виконання стерилізаційних процедур та дотримання вимог щодо якості та безпеки продукції.

Налагоджувальник машин і автоматичних ліній для виробництва виробів із пластмас

ІНТЕРАГРОПАК, ТОВ

Промисловість та Виробництво

2 місяці

06.2021 - 08.2021

На підприємстві обслуговував та ремонтував видувні машини, екструдери, дробілки та інше устаткування, що включало проведення регулярного технічного обслуговування, налагодження та відлагодження обладнання. Також займався виявленням і усуненням несправностей. Робота з дробілками та іншим устаткуванням включала перевірку, змащення та регулювання для забезпечення їх безперебійної роботи. У процесі роботи з видувними машинами здійснював переналадку обладнання для виробництва різних типів продукції. Моє завдання полягало в налаштуванні та коригуванні параметрів машин, щоб забезпечити випуск різних виробів. Після переналадки запускав машини та перевіряв їх коректну роботу.Крім того, виконував різноманітні слюсарні роботи в майстерні та працював за токарним верстатом 16К20. Моя робота охоплювала виготовлення і ремонт деталей, збирання та розбирання обладнання, а також виконання інших завдань, пов’язаних з ремонтом і обслуговуванням.

Оператор-касир

Нова Пошта

Транспорт та Логістика

7 місяців

11.2020 - 06.2021

Я працював з клієнтами: вирішував проблеми та встановлював ефективну комунікацію. Крім цього, виконував операції з касою та фінансами. Також відігравав важливу роль в логістиці, з-за рахунок фасовки та роботи з данними посилки. Крім того, виконував роботу на складі, де відповідав за перевірку наявності товарів у відправленні та забезпечення їх прийому з віддачею. Займався обробкою документації, що включало ведення відповідних записів та забезпечення точності інформації. Робота з документацією була важливою частиною моїх завдань, що вимагало уваги до деталей та дотримання встановлених процедур.

Слюсар-будівельний

АТ "ДНІПРОВУД", Бердичів

Промисловість та Виробництво

3 місяці

07.2018 - 10.2018

Проходив навчальну практику в коледжі, де ознайомився з виробництвом: займався демонтажем та обслуговуванням котлів; працював за горизонтально-свердлильним та токарним верстатом 16К20 - обробка по дереву. Під час роботи на виробництві вивчав його планування та організацію, чим вдосконалив розуміння процесу виготовлення виробів та координації робочих операцій. Виконував креслення в програмах Компас та AutoCAD, що розвинуло мої навички роботи з технічною документацією.

Ключова інформація

Володію навичками в таких програмах, як MS PowerPoint, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Rhinoceros, КОМПАС-3D, SolidWorks, AutoCAD, Scribus, MS Excel, Autodesk Inventor та Prinect Package Designer. Також маю досвід у дизайні пакування.

Навчався в 4 закладах

Національний університет харчових технологій

133 "Галузеве машинобудування", "Інжинірінг поліграфічних та пакувальних виробництв"

Київ, 2024

Національний університет харчових технологій

186 "Видавництво та поліграфія", "Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки"

Київ, 2023

Державний вищий навчальний заклад "Бердичівський коледж промисловості, економіки та права"

133 "Машинобудування", "Технолог сучасних комп'ютерних технологій в машинобудуванні"

Бердичів, 2020

СЗОШ №8

Бердичів, 2016

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Правила ОП під час експлуатації обладнання, що працює під тиском

Київ, 2023

Отримав навички та знання, пов'язані з безпечною експлуатацією обладнання, що працює під тиском.
Набув знань про правила та процедури безпечної роботи з обладнанням під тиском. 

Вивчив методу технічного обслуговування обладнання, зокрема перевірку, регулювання та заміну несправних компонентів.

Освоїв методу діагностики та розумію основні несправності, які можуть виникнути в обладнанні під тиском.

Познайомилися з правовими вимогами та стандартами, пов'язаними з експлуатацією обладнання під тиском.

Правила будови і безпечної експлуатації ліфтів

Київ, 2023

Отримав навички та знання, пов'язані з безпечною будовою та експлуатацією ліфтів. 

Набув знань про структуру та компоненти ліфтів, включаючи кабіну, механізм підйому, системи безпеки, електричні контролери та інші важливі елементи.

Освоїв правила та процедури, спрямовані на забезпечення безпеки пасажирів, що користуються ліфтами.

Познайомився зі справжнім законодавством та стандартами, пов'язаними з будовою та експлуатацією ліфтів.

Правила безпеки систем газопостачання

Київ, 2023

Отримав навички та знання, пов'язані з безпечною експлуатацією систем газопостачання. 

Набув знань про правила та процедури правильної установки та монтажу газового обладнання. 

Ознайомилися з процедурами перевірки та обслуговування газових систем. 

Освоїв правила та процедури безпечного використання газу, включаючи знання про витоки газу, вентиляцію приміщень, правила поводження з газовими приладами та дотримання безпечної дистанції від них. 

Познайомився зі справжнім законодавством та нормативами, що регулюють безпеку систем газопостачання.

Андрій Олегович

Інженер конструктор

Київ

30 000 грн.

22 роки

Активно шукає роботу

неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 тижні тому