Працювала в 7 компаніях   8 років 8 місяців

Краса / Фітнес / Спорт, Фінансові послуги, Юридичні послуги, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Мастер ногтевого сервиса

Салон красоты

Краса / Фітнес / Спорт

2 роки 11 місяців

06.2021 - до теперішнього часу

ОБОВ'ЯЗКИ МАЙСТРА МАНІКЮРУ:проведення процедур, спрямованих на відновлення, лікування і пом'якшення шкіри рук і стоп;здійснення апаратного або обрізного манікюру і педикюру;лікування та поліпшення росту нігтьових пластин;здійснення нарощування нігтів та їхньої корекції;створення різних видів манікюру і педикюру.ВИМОГИ ДО МАЙСТРА МАНІКЮРУ:профільна освіта;наявність спеціального диплому;досвід проведення різних манікюрних і педикюрних процедур;навички роботи зі спеціальним інструментом;активність, дружелюбність і комунікабельність.Представникам професії "майстер манікюру" мало бути просто першокласним фахівцем, потрібно бути ще й гарним психологом. Адже для того, щоб завоювати клієнтів, їх потрібно здивувати високою якістю роботи і приємним спілкуванням.

HR-менеджер

Финанс PRO

Фінансові послуги

2 роки 3 місяці

01.2022 - 04.2024

Проведення співбесід, підбір персоналу (розміщення вакансій на різних інформаційних площадках) та оцінка їх навиків;полегшення процесу адаптації нових співробітників;формування системи мотивації працівників;організація тренінгів та семінарів з підвищення кваліфікації;проведення корпоративних заходів;ефективне залагодження конфліктних ситуацій;спільно з керівником приймати рішення стосовно підвищення на посаді, звільнення працівників і т.д.

Офіс-менеджер

Финансы и Право, ЮК, ООО

Юридичні послуги

5 місяців

12.2022 - 05.2023

Что делает офис-менеджерТакой специалист организует бесперебойную работу в офисе, обеспечивая сотрудников необходимыми бытовыми мелочами, он отвечает на звонки, общается с курьерами, встречает гостей, следит, чтобы расходные материалы не заканчивались и всем было уютно и комфортно.

Администратор-кассир

Магазин

Краса / Фітнес / Спорт

4 місяці

12.2020 - 04.2021

Администратор-кассир производит денежные расчеты с покупателями за продаваемые в торговом зале товары, изделия или услуги. Работа продавца-кассира требует усидчивости и внимательности, так как это работа с деньгами, а значит кассир — материально ответственное лицо.1. Уверенный пользователь ПК и офисных программ;2. Знание кассовых операций;3. Опыт работы с кассовым аппаратом;4. Умение разрешать конфликтные ситуации;5. Умение работать с большими объемами информации;6. Навыки общения с клиентами;7. Навыки работы в программе 1С.

Хостес

Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 2 місяці

01.2018 - 03.2020

Обов’язки хостес в ресторані, кафе припускає наступне: треба радо зустріти гостей, проводити їх до замовленого або вільного столика, допомогти розібратися з закусками і замовити смачні страви, вибрати напої – алкогольні та безалкогольні, розважити відвідувачів приємним спілкуванням, якщо треба, допомогти офіціантові. Необхідно зробити все, щоб гості залишилися задоволені і з задоволенням прийшли сюди ще не раз. Зрозуміло, що посмішка хостес, її гостинність, комунікативність відіграють важливу роль.

Бармен

Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 8 місяців

03.2017 - 11.2019

Обслуговувати гостей бару – основний обов’язок бармена. Знати барну карту потрібно ідеально! Бармен повинен вміти підказати гостю при виборі напою. Він повинен вміти продавати, розповідати «смачно», зацікавити відвідувача;Вести облік товарів і всього інвентарю, що знаходиться на барі;Стежити за чистотою і порядком на робочому місці;Вести касу, здавати всі звіти в бухгалтерію;Приймати товар. Вчасно робити замовлення на продукцію. Якщо на барі є старший бармен, то цим займається він. Якщо немає, то цим має займатися присутній на зміні;Правильно здавати зміну. Це питання повинно бути обговорено між усіма працюючими барменами, щоб в майбутньому уникнути конфліктів і незручностей на робочому місці.

Администратор ресторана

Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 7 місяців

01.2015 - 08.2017

Працівник вважається одним з головних, адже він відповідальний за все, що відбувається в закладі, його можна назвати керуючим ресторану. Адміністратор може здійснювати підбір персоналу і навіть його навчання, зустріч гостей, управління робочими процесами. Він несе відповідальність за ефективність роботи ресторану. Стежить за чистотою, ввічливістю персоналу, кухнею і атмосферою в цілому. Іноді доводиться вирішувати складні питання, які можуть виникати досить часто.

Ключова інформація

Фин Ринки Крипта НЕ ЦІКАВИТЬ!!!!!

Навчалась в 1 закладі

ККИБИП

Бармен

Київ, 2014

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Мастер маникюра

Київ, 2016

Додаткова інформація

Особисті якості

ОФИСЫ НЕ ЗВОНИТЬ

Катерина Юрьевна

Мастер маникюра

Київ

Оболонський район

20 000 грн.

28 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота

Оновлено 3 тижні тому