Працював в 4 компаніях   21 рік 5 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Державний сектор, Промисловість та Виробництво, Банки

Провідний інженер з експлуатації та ремонту

ТОВ "СІЛЬПО"

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки 2 місяці

01.2020 - 03.2024

Розробка та організація виконання регламентів обслуговування, інструкцій по експлуатації; Контроль за технічним станом інженерних систем і обладнання; Робота з підрядними організаціями; Контроль ціноутворювання на послуги та ремонт; Планування, аналіз і звітністьсть регламентних робіт на об'єктах підприємства; Планування та звітністьсть витрат на експлуатацію об'ектів підприємства; Контроль дотримання фінансової дисципліни (бюджет, дебіторська заборгованість); Участь в прийманні об'єктів в експлуатацію.

Керівник управління капітальних вкладень

ДП "Антонов"

Державний сектор

8 місяців

05.2019 - 01.2020

Формування річних программ по капитальним вкладенням; Контроль виконання нормативних документів по питанням будівництва, експлуатації та ремонту об'єктів; Перевірка, погодження проектної документації; Розробка плану фінансування; Підбір, организація та планировання робітт підрядних організацій; Технічний нагляд; Робота с проектно-кошторисною документацією; Организація виробництва на будівельних ділянках; Підготовка виконавчої документації будівельного об'єкта.

Керівник підрозділу по будівництву и реконструкції будівль та споруд

ДП "Антонов

Промисловість та Виробництво

9 років 11 місяців

04.2009 - 03.2019

Будівництво, реконструкція, ремонт та експлуатація житлових, промислових будівль та споруд; Перевірка, погодження проектної документації; Розробка плана фінансування; Підбір, организація та планування рабіт підрядних организацій; Управління будівельними бригадами; Технічний нагляд; Робота с проектно-кошторисною документацією; Организація виробництва на будівельних ділянках; Підготовка виконавчої документації будівельного об'єкта.

Керівник управління з будівництва та експлуатації будівль

Prominvestbank / Проминвестбанк

Банки

6 років 5 місяців

10.2002 - 03.2009

Зробив кар'єру від інженера, керівника відділу до керівника управління; Будівництво, ремонт та експлуатація банківських установ; Перевірка, погодження проектної документації; Розробка планів фінансування; Підбір, організація та планування робіт підрядних організацій; Управління будівельнимими бригадами; Технічний надзор за виконанням робіт; Робота з проектно-кошторисною документацією; Організація виробництва на будівельних ділянках; Підготовка виконавчої документації будівельного об'єкта.

Навчався в 2 закладах

Київський університет будівництва і архетектури

Промислове та цівільне будівництво

Київ, 2002

Київський будівельний технікум

Промислове та цівільне будівництво

Київ, 1996

Додаткова інформація

Дополнительная информация

Не маю шкідливих звичок; Вміння приймати рішення і за них відповідати; Досвід організації та ведення будівництва, експлуатації об'єктів; Досвід вирішення конфліктних ситуацій у будівництві; Керування командою фахівців у сфері будівництва і експлуатації будівль; Вміння вести переговори; Стресостійкість. Водійські права: Категорія-В. Компьютерні навыки: Користувач ПК.

Ярослав Володимирович

Інженер з експлуатації будівль та споруд

Київ

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому