Працювала в 2 компаніях   15 років 10 місяців

Краса / Фітнес / Спорт, Торгівля роздрібна / Retail

Адміністратор

ТОВ "ЮВА-ТАЙ

Краса / Фітнес / Спорт

14 років 4 місяці

10.2007 - 02.2022

Робота з кліентами:Надання довідкової інформації, відповіді на телефонні дзвінки та електронні листи;Зустріч, комфортне розміщення у залі очікування та супровід до кабінету спеціаліста;Консультування про послуги салону та їх вартість, підтвердження запису по телефону;Прийом кореспонденції клієнтів, робота з кур'єрами.Оперативне вирішення питань;Запобігання та коректне вирішення скарг або проблем клієнтів.Організаційна робота:Формування графіка роботи спеціалістів;Контролює наявність усіх необхідних матеріалів та засобів у приймальні та кабінеті спеціаліста;Своєчасне інформування клієнтів про зміни у графіку роботи та ціни салону;Ведення документації;Касові операції;Ведення внутрішньої звітності салону.Забезпечення життєдіяльності салону:управління бюджетом для потреб салону;планування та здійснення закупівель канцтоварів, технічного оснащення салону, госп.товарів тощо;контроль справної роботи оргтехніки;забезпечення наявності медикаментів у аптечці;моніторинг постачальників, позицій, пошук нових та цікавих рішень;

Адміністратор магазину

ФОП Серьогіна Н.С.

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 4 місяці

12.2005 - 04.2007

Особисті якості

Відповідальність;висока працездатність;комунікабельність;стресостійкість;енергійність;не конфліктність;організованість;самостійність;організаторські здібності;здатність швидко навчатися;уважність;ініціативність;чесність;вміння працювати на результат,вміння працювати в команді та індивідуально,пунктуальність.

Керівництво персоналом торгового зала управління товарними запасами і асортиментом; аналіз продажів; організація роботи з викладення товарів , контроль і забезпечення якісного обслуговування відвідувачів.

Впевнений користувач ПК та офісних програм;

Навички управління людьми; Організаторські здібності;

Управління товарними запасами і асортиментом;

Навички складання графіків роботи співробітників торгового залу,

Досвід ведення касових, прибутково-видаткових документів;

Уміння мотивувати персонал;

Навички роботи з постачальниками, торговими представниками;

Уміння вирішувати конфліктні ситуації;

Навички спілкування з клієнтами;Навички роботи в програмі 1С

Ключова інформація

Комунікабельність, навички ділового спілкування та забезпечення життєдіяльності офісу; дисципліна та витримка,стресостійкість;любов до людей і бажання їм допомагати;швидкість реакції. Доброзичливість, гнучкість, організованість, відповідальність, самостійність, комунікабельність. Впевнений користувач ПК та офісних програм. Навички роботи в програмі 1С. Здатність швидко навчатися.

Навчалась в 1 закладі

Запорізька Державна Інженерна Академія

Охорона праці

Запоріжжя, 2008

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Юлія Юріївна

Адміністратор

Запоріжжя

15 000 грн.

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 2 тижні тому