Працювала в 2 компаніях   2 роки 9 місяців

Видавництва та Поліграфія, Освіта

Бухгалтер з первинної документації

Товариство з обмеженою відповідальністю "Мрії збуваються"

Видавництва та Поліграфія

1 місяць

04.2024 - 05.2024

Ведення первинної документації; навички роботи з програмою 1С 8.3 УТП, принтером, сканером; навики роботи з програмами MS Excel, Word; ведення електронних таблиць для звітування про доходи і витрати.

Бухгалтер

Державний вищий навчальний заклад "Київський коледж прикладних наук"

Освіта

2 роки 6 місяців

02.2019 - 08.2021

Ведення первинної документації; здійснення розрахунків у операційній системі Клієнт-Банк; ведення програми СДО казначейства; відслідковування та формування виписок; навички з принтером, сканером, факсом; ведення банківської документації по прийняттю на роботу, виготовлення зарплатних карток; ведення та реєстрація договорів; здійснення банківських платежів; навики роботи з програмами MS Excel, Word; ведення електронних таблиць для звітування про доходи і витрати.

Ключова інформація

Впевнений користувач основними складовими пакету MS Office ( MS Windows) робота з пошуковими та іншими web-ресурсами, знання програми 1С 8.3 УТП; володіння програмами з кредитування: Turnes, Startcredit, знання системи Клієнт-Банк, СДО казначейства.

Навчалась в 1 закладі

Національна академія статистики, обліку та аудиту

Облік та аудит

Київ, 2014

Володіє мовами

Українська

рідна

Додаткова інформація

Особисті якості

Швидко навчаюсь, відповідальна, цілеспрямована, комунікабельна. Активна життева позиція, легко адаптуюсь в новій обстановці. Орієнтованість на результат, впевненість, організаторські здібності, знаходження нестандартних рішень, вміння працювати в колективі.

Наталія

Бухгалтер з первинної документації

Бровари

15 000 грн.

32 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому