Працював в 1 компанії   2 роки 5 місяців

Інтернет

Web Developer

Freelancer

Інтернет

2 роки 4 місяці

01.2022 - до теперішнього часу

Розробляю та модифікую сайти та магазини на PHP, Laravel, а також CMS WordPress, OpenCart, PrestaShop. У мене є досвід командної роботи на маркетплейсі, написаному на Laravel + кастомна CMS.

Брав участь як розробник веб-сайтів на Laravel + Vue3, починаючи з розробки проекту, створення баз даних і написання фронт-енд і бек-енд логіки.

Професійно вдосконалюю інтернет-магазини, виправляю помилки та додаю новий функціонал. В мої обов'язки також входить SEO просування сайту, підвищення зеленого рейтингу Google шляхом оптимізації сайту.

У своїй роботі я використовував Rest Api для взаємодії з API Нової Пошти, Нацбанку, Приватбанку, платформи Paynet Rafinita, ДАІ та інших.

Мені подобається писати чистий код і створювати чітку документацію.

Ключова інформація

PHP, JavaScript, HTML, CSS, JSON, Laravel, jQuery, AJAX, Bootstrap, TaiwindCSS, MySQL, SQL, Redis, Git, REST API, API, OOP, MVC, SOLID, Design Patterns, Linux, Ubuntu, Docker, Composer, Nginx, Apache, PHPUnit, Postman, UnitTest, Wordpress, OpenCart, PrestaShop, Vue3

Навчався в 2 закладах

Сумський державний університет

Фінанси

Суми, 2010

Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка

Загально-техний факульотет / вчитель трудового навчання

Глухів, 1997

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Личные качества

За останні три роки я зміг стати full stack developer - я вивчив і застосував у своїй професійній діяльності: верстка, дизайн, SEO, back-end, deployment.

Шукаю команду з цікавими проектами та завданнями для мого професійного зростання в IT сфері, як back-end інженер на PHP, використовуючи фреймворк Laravel, CMS або full stack.

Roman

PHP Developer

Київ

Готовий переїхати: Суми, Глухів

800 $

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 2 тижні тому