Працювала в 1 компанії   7 років 9 місяців

Освіта

Секретар

Криворізька гімназія

Освіта

7 років 8 місяців

10.2016 - до теперішнього часу

На посаді виконую свої обов’язки згідно з посадовою інструкцією. Робота з вхідною та вихідною документацією, створення внутрішніх документів (накази, розпоряджен, робота з особовими справами здобувачів освіти та працівників), ведення трудових книжок (оформлення працівників на роботу, звільнення), журналу відвідувачів; доведення телефонограм та розпоряджень до відповідальних осіб, ведення кадрової документації закладу.

Ключова інформація

Отримала ступінь магістра за спеціальністю «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». 3а роки навчання та працюючи на посаді секретаря компетентна, маю досвід у роботі з діловою документацією від створення до зберігання. За дипломом маю наступні професійні права: професійна діяльність з документаційно-інформаційного забезпечення управління; робота у вищих навчальних закладах, в органах державного управління всіх рівнів, на підприємствах різних галузей, в організаціях, установах усіх іорм власності, комерційних структурах, у державних і відомчих архівах.

Навчалась в 2 закладах

Національна металургійна академія України

Інформаційна, бібліотечна та архівна справа

Дніпро, 2020

Національна металургійна академія України

Документознавство та інформаційна діяльність

Дніпро, 2018

Володіє мовами

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Свій розділ

Не цікавить робота в інших містах України. Не цікавить робота менеджера і все те, що пов?язано зі спілкуванням по телефону, пошуком « за наявною базою в компанії». Лише офіційне працевлаштування.

Карина

Фахівець документообігу

Кривий Ріг

13 000 грн.

27 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 14 годин тому